Τοντέλα-Μπενφίκα 0-2: Συνεχίζουν να ελπίζουν οι «αετοί»

Εύκολο βράδυ για την ομάδα του Αντρέα Σάμαρη στο πλαίσιος της 30ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Συνέχεια στις ελπίδες της για κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στην απευθείας έξοδο στο Champions League έδωσε η Μπενφίκα μετά το υπέρ της 2-0 στην έδρα της Τοντέλα.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Πίτσι στο 12′, ο οποίος με σουτ νίκησε τον Τριγκέιρα. Επτά λεπτά μάλιστα σημείωσαν και δεύτερο τέρμα με τον Έβερτον, βάζοντας από νωρίς τις βάσεις για την επικράτηση τους.

Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να μπουν εκ νέου στη διεκδίκηση ενός αποτελέσματος στο 58′, όταν ο Γκονσάλεθ από πλεονεκτική θέση είδε τον Λέιτε να του στερεί το γκολ με μια εξαιρετική επέμβαση.

Εν τέλει δεν άλλαξε κάτι στο σκορ και με αυτή τη νίκη η Μπενφίκα παρέμεινε στο κυνήγι της δεύτερης Πόρτο μειώνοντας προσωρινά στο -1. Οι «δράκοι» υποδέχονται στις 23:15 τη Φαμαλικάο και θα έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν τη μεταξύ τους διαφορά στο +4.

Σκόρερ: 12′ Πίτσι, 19′ Έβερτον

Τοντέλα: Τριγκέιρα, Μπεμπέτο, Ταβάρες, Άλβες (84′ Μαρτίνεθ), Φερέιρα, Άγκρα, Πέδρο, Γκράου, Ολάμπε (70′ Αρκάνχο), Μπαρμπόσα (87′ Στρκαλ), Γκονσάλεθ

Μπενφίκα: Λέιτε, Ζιλμπέρτο (84′ Γκονσάλβες), Λούκας Βερίσιμο, Βερτόνχεν, Γκριμάλντο, Έβερτον (84′ Σέρβι), Πίτσι (90+2′ Μοράτο), Γκάμπριελ, Σίλβα (55′ Πεντρίνιο), Σεφέροβιτς, Βάλντσμιντ (55′ Τσικίνιο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.