Γκιμαράες – Μορεϊρένσε 2-0: Νίκη από το ημίχρονο

Στην αναμέτρηση για την 30η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος η Γκιμαράες επικράτησε της Μορεϊρένσε στη μάχη που δίνουν για την 6η θέση.

Ύστερα από δύο διαδοχικές ήττες η Γκιμαράες επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και στρογγυλοκάθισε στην 6η θέση με 41 βαθμούς. Η Μορεϊρένσε δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης για 4η σερί αγωνιστική και παρέμεινε στην 7η θέση με 36 πόντους μετά από 30 αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι έβαλαν τ από νωρίς και στο πρώτο ημίχρονο τις βάσεις για επικράτηση, καθώς μέσα σε πέντε λεπτά καθάρισαν το ματς. Στο 26ο λεπτό ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός, Αντρέ Αμάρο, άνοιξε το σκορ με το παρθενικό του γκολ με την Γκιμαράες (1-0) και στο 30ο λεπτό, ο 20χρονος Αντρέ Αλμέιδα, με το 2ο προσωπικό του γκολ στη σεζόν, διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων διαμορφώνοντας το σκορ του πρώτου μέρους (2-0) που εντέλει ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Η Γκιμαράες μετά από 1.5 μήνα κατάφερε να σημειώσει +2 γκολ πετυχαίνοντας 2η σερί νίκη στην έδρα της μετά από αυτή κόντρα στη Σάντα Κλάρα (1-0).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.