Προς πώληση ο Αρσάβιν

Προσπάθεια να παραχωρήσει τον Αντρέι Αρσάβιν στην προσεχή μεταγραφική περίοδο προτίθεται να κάνει η Αρσεναλ.

Προσπάθεια να παραχωρήσει τον Αντρέι Αρσάβιν στην προσεχή μεταγραφική περίοδο προτίθεται να κάνει η Αρσεναλ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα goal.com, ο προπονητής των «κανονιέρηδων» έχει χάσει την υπομονή του με τον Ρώσο διεθνή που δεν λέει να συνέλθει και σκοπεύει να τον αντικαταστήσει είτε με τον Μπόγιαν Κρκιτς της Μπαρτσελόνα, είτε με τον Βραζιλιάνο Γουίλιαν της Σαχτάρ Ντόνετσκ.
 
Ο 29χρονος Ρώσος αγωνίζεται στην Αρσεναλ από τον Ιανουάριο του 2009 όταν πήρε μεταγραφή από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης αντί του ποσού των 16,8 εκατ. ευρώ. Αρχικά πήγε καλά, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με αποτέλεσμα να κάθεται συνήθως στον πάγκο. Η ρωσική ομάδα ενδέχεται να ενδιαφερθεί για να τον εντάξει και πάλι στο δυναμικό της, όπως άφησε να εννοηθεί παλιότερα ο τεχνικός διευθυντής της Ιγκόρ Κορνέεφ.
 
Οσον αφορά στους πιθανούς αντικαταστάτες, ο 20χρονος Μπόγιαν έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα μέχρι το 2015, αλλά θα συζητήσει για το μέλλον του στο τέλος της χρονιάς, δεδομένου ότι θέλει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Εναλλακτική για την Αρσεναλ αποτελεί επίσης ο Γουίλιαν της Σαχτάρ, που ενδιαφέρει όμως και άλλους συλλόγους, μεταξύ των οποίων η Τσέλσι και η Μπαρτσελόνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.