Βενγκέρ: «Πρέπει να μείνει ο Σεσκ»

Νέα προσπάθεια για να πειστεί ο Σεσκ Φάμπρεγας να παραμείνει στο Λονδίνο ξεκίνησε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Νέα προσπάθεια για να πειστεί ο Σεσκ Φάμπρεγας να παραμείνει στο Λονδίνο ξεκίνησε ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο τεχνικός της Άρσεναλ τόνισε πως η απογοήτευση του Ισπανού μέσου οφείλεται στην έλλειψη επιτυχιών από τους «κανονιέρηδες» την εφετινή σεζόν και τόνισε πως αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, τότε θα ήταν διαφορετική η στάση του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Ο Αλσατός τεχνικός δήλωσε αρχικά: «Ήταν μία δύσκολη σεζόν για τον Σεσκ. Πιέστηκε πολύ. Είχε πολλή πίεση για την ηλικία του. Είναι όμως ο αρχηγός και μαζί με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι που είναι ο δεύτερος αρχηγός έχουν πάρει όλη την ένταση και τις ευθύνες πάνω τους. Έτσι είναι όμως ο Σεσκ. Γεννημένος νικητής. Θέλει πάντα να νικάει και όταν δεν τα καταφέρνει απογοητεύεται».

Και συμπλήρωσε: «Είπε κάποια πράγματα πάνω στην απογοήτευσή του όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι. Με μία επιτυχία όλα θα αλλάξουν. Είναι μερικοί προπονητές που πιστεύουν ότι αν ένας παίκτης θέλει να φύγει τότε το καλύτερο είναι να τον αφήσεις να φύγει, όμως εγώ δε συμφωνώ με αυτό. Τα πράγματα τώρα δεν πάνε καλά όμως ο παίκτης έχει δεθεί και έχει μεγαλώσει με την ομάδα. Μετά από μία επιτυχία θα δεθεί ακόμη περισσότερο μαζί της. Είναι δυνατός χαρακτήρας και δεν τον φοβάμαι. Μετά τη φετινή χρονιά θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος του χρόνου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!