Ευτυχισμένος στην Λίβερπουλ ο Ρεΐνα

Ο Πέπε Ρεΐνα είναι πεπεισμένος πως θα μείνει στο Ανφιλντ και την επόμενη χρονιά.

Ο Πέπε Ρεΐνα είναι πεπεισμένος πως θα μείνει στο Ανφιλντ και την επόμενη χρονιά. Το μέλλον του Ισπανού τερματοφύλακα στη Λίβερπουλ φαινόταν δυσοίωνο και ήταν ένα θέμα συζήτησης μέσα στην ομάδα των “κόκκινων”.

Όλα αυτά την στιγμή που ο Ρεΐνα δεν ήταν ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του και από το γεγονός πως η Λίβερπουλ την φετινή χρονιά έμεινε νωρίς έξω από την διεκδίκηση κάποιου τίτλου.

Παρ’όλα αυτά με την έλευση του Νταλγκλίς υπήρξε άμεση βελτίωση και σε συνδυασμό με τους Αμερικάνους ιδιοκτήτες που είναι σε θέση να βάλουν χρήματα για μεταγραφές την επόμενη χρονιά είναι τα στοιχεία που ηρέμησαν τον Πέπε και του έδωσαν πνοή αισιοδοξίας για το μέλλον.

«Είμαι χαρούμενος, ήρεμος και άνετος εδώ. Βλέπω στο μέλλον, το οποίο πιστεύω πως θα φέρει χαρά και ελπίδα με το καινούργιο πρότζεκτ των Αμερικάνων ιδιοκτητών», δήλωσε πρόσφατα ο Ρεΐνα σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του.

Ο  Ισπανός τερματοφύλακας διέψευσε και το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάϊντεντ προς το πρόσωπό του λέγοντας πως δεν θα πήγαινε στο Ολντ Τράφορντ καθώς δεν είχε αυτό το σκοπό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.