Αισιόδοξοι για Ρέινα

Η φημολογία που θέλει τον Πέπε Ρέινα να περνάει την πόρτα της εξόδου του «Ανφιλντ» το καλοκαίρι επιμένει.

Η φημολογία που θέλει τον Πέπε Ρέινα να περνάει την πόρτα της εξόδου του «Ανφιλντ» το καλοκαίρι επιμένει. Ωστόσο, οι άνθρωποι της Λίβερπουλ είναι αισιόδοξοι ότι θα κρατήσουν τον Ισπανό τερματοφύλακα, παρά την απώλεια του «εισιτηρίου» του Τσάμπιονς Λιγκ για δεύτερη χρονιά.
 
Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της  εφημερίδας «Telegraph», επικαλούμενη πρόσφατες δηλώσεις του στο επίσημο περιοδικό της ομάδας, ο Ρέινα άφησε εμμέσως να εννοηθεί ότι θέλει να μείνει, αναφερόμενος στην επόμενη σεζόν. «Δεν ξεκινήσαμε σωστά ούτεπέρυσι, ούτε φέτος. Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι αυτό δε θα ξανασυμβεί. Χρειαζόμαστε σταθερότητα σε όλους τους τομείς και αν είμαστε ισορροπημένοι, θα φτάσουμε πολύ πιο εύκολα εκεί που θέλουμε», είχε σχολιάσει.
 
Θετικές ήταν και οι αναφορές του 28χρονου γκολκίπερ στον νυν προπονητής της Λίβερπουλ Κένι Νταλγκλίς. «Είναι θρύλος για την ομάδα και το εννοώ με όλη τη σημασία της λέξης, γιατί ο όρος χρησιμοποιείται για πολλούς ανθρώπους χωρίς να ισχύει. Ο Κένι ξέρει τι σκέφτονται οι άνθρωποι εδώ και τι θέλουν να βλέπουν οι οπαδοί. Εχουμε βελτιωθεί από τη στιγμή που ήρθε, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι», συμπλήρωσε ο Ρέινα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.