Περιμένει τη Σίτι ο Κράουτς

Ανοικτό παιχνίδι ζήτησε από τη Μάντσεστερ Σίτι εν όψει της αναμέτρησης με την Τότεναμ για την Πρέμιερ Λιγκ στις 10 Μαΐου ο επιθετικός των «Σπερς» Πίτερ Κράουτς.

Ανοικτό παιχνίδι ζήτησε από τη Μάντσεστερ Σίτι εν όψει της αναμέτρησης με την Τότεναμ για την Πρέμιερ Λιγκ στις 10 Μαΐου ο επιθετικός των «Σπερς» Πίτερ Κράουτς. Οι δύο ομάδες δίνουν μάχη για την κατάληψη της τέταρτης θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.
 
Η ομάδα του Λονδίνου έχει μειώσει στους δύο βαθμούς την απόσταση που τη χωρίζει από τους «πολίτες» μετά το 3-3 με την Αρσεναλ την Τετάρτη και ο Κράουτς ελπίζει σε νίκη και στο κρίσιμο ματς με την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι.
 
«Θα παίζουν στην έδρα τους. Αν λοιπόν ήμουν εγώ ο προπονητής τους, θα τους έλεγα να βγουν και να παίξουν ανοιχτά, αλλά αυτό είναι δική τους απόφαση. Ελπίζω όμως να το κάνουν, γιατί έτσι θα είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι, θα το παρακολουθήσει πολύς κόσμος και θα είναι σαν τελικός από πολλές απόψεις», σχολίασε ο υψηλόσωμος φορ.
 
Αναφερόμενος στο ποια από τις δύο ομάδες θα έχει το περισσότερο άγχος, ο Κράουτς απάντησε ότι «οι αντίπαλοί μας ίσως έχουν περισσότερη πίεση από εμάς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς θέλουμε λιγότερο τη νίκη. Αντίθετα, φέτος απολαύσαμε κάθε στιγμή της συμμετοχής μας στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλουμε να ξαναζήσουμε κάτι ανάλογο του χρόνου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.