Βίντιτς: “Διψάει για τρόπαιο η Σίτι”

Ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, Νεμάνια Βίντιτς, μίλησε για τον επερχόμενο ημιτελικού του Κυπέλλου Αγγλίας με την Μάντσεστερ Σίτι, στο Γουέμπλεϊ.

Ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, Νεμάνια Βίντιτς, μίλησε για τον επερχόμενο ημιτελικού του Κυπέλλου Αγγλίας με την Μάντσεστερ Σίτι, στο Γουέμπλεϊ το Σάββατο, και την απουσία του επιθετικού της Σίτι Κάρλος Τέβες.

Συγκεκριμένα ο Βίντιτς δήλωσε στην τοπική εφημερίδα “Manchester Evening News”: «Δεν νομίζω ότι είναι πλεονέκτημα για εμάς η απουσία του Τέβες. Σίγουρα είναι ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά το ίδιο καλοί είναι και οι Τζέκο και Μπαλοτέλι που θα τον αντικαταστήσουν, θα είναι δύσκολο για εμάς να τους αντιμετωπίσουμε. Και οι δύο είναι πολύ επικίνδυνοι επιθετικοί και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

Για το παιχνίδι ο Σέρβος ποδοσφαιριστής είπε: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αφού η Σίτι έχει μεγάλη “δίψα” για να κατακτήσει ένα τρόπαιο μετά από πολλά χρόνια και μετά από τόσα λέφτα που έχουν ξοδέψει για να “χτίσουν” αυτήν την ομάδα. Αλλά και για εμάς είναι σημαντικό αυτό το κύπελλο και είμαστε αποφασισμένοι να το κατακτήσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.