«Ανάσα» για τη Γουέστ Χαμ, στη Σάντερλαντ το ντέρμπι

Η Γουέστ Χαμ πήρε τεράστιο «τρίποντο» επικρατώντας της Σουόνσι με 2-0, στην προσπάθεια που κάνουν οι Λονδρέζοι για να παραμείνουν στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ το Tyne-Ware Derby κατέληξε στη Σάντερλαντ με το εμφατικό 3-0 στο Νιούκαστλ.

Η Γουέστ Χαμ πήρε τεράστιο «τρίποντο» επικρατώντας της Σουόνσι με 2-0, στην προσπάθεια που κάνουν οι Λονδρέζοι για να παραμείνουν στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ το Tyne-Ware Derby κατέληξε στη Σάντερλαντ με το εμφατικό 3-0 στο Νιούκαστλ.

Με το «τρίποντο» αυτό η ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς έφτασε τους 22 βαθμούς, επιστρέφοντας μετά από δύο αγωνιστικές στις νίκες ενώ εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο το απίστευτο 0-0 που πήρε μεσοβδόμαδα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με την Τσέλσι. Δεν αγωνίστηκε καθόλου για τα «σφυριά» ο νεοφερμένος Μποριέλο, αλλαγή μπήκε ο Νοτσερίνο, ενώ στα ευχάριστα ήταν και η επιστροφή του Ουίνστον Ριντ (αμυντικός) μετά από καιρό. Αποβλήθηκε στο 59΄ ο Άντι Κάρολ για αγκωνιά στον Τσίκο. «Καθάρισε», σημειώνοντας και τα δύο γκολ, ο αρχηγός Κέβιν Νόλαν (26΄, 45΄+1) για τους Λονδρέζους που από την έναρξη της σεζόν 2010/2011 έχει σκοράρει 25 γκολ στην Πρέμιερ εκ των οποίων τα 21 είναι εντός έδρας.

Ο Κάρολ πρόλαβε, πάντως, να δώσει δύο ασίστ στον σκόρερ των γηπεδούχων, οι οποίοι συνέχισαν μία καταπληκτική παράδοση που τους θέλει να έχουν χάσει μία, μόνο, φορά εντός από τη Σουόνσι (κι αυτή το 1956). Οι Ουαλοί έμειναν στους 24 βαθμούς και, πλέον, μετά από ένα ακόμη κακό ματς πλησιάζουν πολύ προς τα κάτω στρώματα της βαθμολογίας. Αλλαγή μπήκε ο νεοφερμένος Ενγκόγκ για τους «κύκνους», που απείλησαν σποραδικά με τον Μπονί ενώ δεν μπόρεσαν να βρουν αντίδοτο στην εξαιρετική άμυνα των γηπεδούχων ούτε όταν αυτό έμειναν με δέκα.

Στο Νιούκαστλ, στη μετα-Καμπάιγ εποχή, και με τον Λοΐκ Ρεμί να είναι τιμωρημένος, η ομάδα του Άλαν Πάρντιου δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει την ανεβασμένη Σάντερλαντ και γνώρισε την τρίτη διαδοχική ήττα, από τις «μαύρες γάτες», στο ντέρμπι της Βορειοανατολικής Αγγλίας για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1922/1923. Μάλιστα και πέρυσι η Σάντερλαντ είχε φύγει θριαμβεύτρια από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ», επικρατώντας με το ίδιο σκορ (0-3). Εκτός αποστολής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Χάρης Μαυρίας, ενώ δεν ντεμπούταρε μένοντας στον πάγκο ο Νάτσο Σκόκο.

Το σκορ άνοιξε ο Μπορίνι στο 19΄ με πέναλτι που κέρδισε ο Μπάρντσλι από τον Ανίτα, ενώ στο 23΄ έγινε το 0-2 με γκολ του σούπερ φορμαρισμένου Άνταμ Τζόνσον που είχε και δοκάρι στο 66΄. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Κόλμπακ στο 80΄. Για τους γηπεδούχους ντεμπούταρε χωρίς να φανεί ο Λουκ ντε Γιονγκ. Η Σάντερλαντ έφτασε, πλέον, τους 24 βαθμούς, ενώ η Νιούκαστλ έμεινε στους 37. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.