Φέργκιουσον: «Τιμωρία… κίνητρο»

Ως ένα έξτρα κίνητρο θα πρέπει να δει την τιμωρία του ο Γουέιν Ρούνεϊ, σύμφωνα με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ως ένα έξτρα κίνητρο θα πρέπει να δει την τιμωρία του ο Γουέιν Ρούνεϊ, σύμφωνα με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» υπογράμμισε πως ο διεθνής Άγγλος επιθετικός θα πρέπει να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας καλύτερος από πριν, ενώ αναφέρθηκε και στην τιμωρία που επιβλήθηκε στον παίκτη του, τονίζοντας πως διαφώνησε για το συγκεκριμένο θέμα με τη γυναίκα του.

Χαρακτηριστικά, ο Φέργκιουσον δήλωσε: «Όταν επέστρεψα σπίτι το Σάββατο μετά το παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ η γυναίκα μου είπε ότι θα τον τιμωρήσουν. Εγώ της είπα να μην είναι χαζή γιατί δεν μπορούν να τον τιμωρήσουν επειδή πανηγύρισε, αλλά αυτοί το έκαναν. Είναι εκπληκτικό. Θα δώσει κίνητρο στον Γουέιν. Έχουμε μεγάλο κίνητρο τώρα που συνέβη αυτό».

Και συμπλήρωσε: «Φυσικά και μίλησα στον Γουέιν. Έγραψε γράμμα στην ομοσπονδία, έκανε αυτό που έπρεπε. Πιστέψαμε ότι κάναμε μια σωστή έφεση αναγνωρίζοντας ότι ζήτησε συγνώμη. Ο Γουέιν είναι απογοητευμένος για το αποτέλεσμα, κοιτάζουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την κατάσταση. Να την χρησιμοποιήσουμε με τους οπαδούς μας. Οι οπαδοί θα είναι μια χαρά. Κάποιος είπε ότι οι επιτροπές της ομοσπονδίας έχουν 14 ανθρώπους που δουλεύουν full time. Δεν ξέρω αν αυτό είναι σωστό, αλλά αν υπάρχουν, για ποιο λόγο υπάρχουν»;


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.