Φέργκιουσον: “Θα συνεχίσω…”

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν έχει κουραστεί να οδηγεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε τίτλους και επιτυχίες επί 25 συναπτά χρόνια.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν έχει κουραστεί να οδηγεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε τίτλους και επιτυχίες επί 25 συναπτά χρόνια. Ο 70χρονος Σκοτσέζος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτεται την αποχώρησή του από τον πάγκο των “κόκκινων διάβολων” και τη συνταξιοδότηση.

“Αν μου έλεγαν ‘Άλεξ είσαι πλέον πολύ μεγάλος, αποφασίσαμε να γυρίσουμε σελίδα’, θα τους απαντούσα ‘κανένα πρόβλημα’. Είχα μια φανταστική καριέρα εδώ”, είπε σε συνέντευξή του στην ιταλική “Gazzetta dello Sport”, ο οποίος, ωστόσο, συμπλήρωσε με αφορμή ερώτηση για πιθανή αντικατάστασή του από τον Ζοσέ Μουρίνιο:

“Είναι πολύ καλός φίλος. Μιλάμε συχνά για το μέλλον και απ΄ότι καταλαβαίνω θέλει κάποτε να γυρίσει στην Αγγλία, γιατί νιώθει ότι έχει μεγαλύτερη ελευθερία στη δουλειά του, σε σύγκριση με την Ισπανία όπου καταδιώκεται συνεχώς από τα ΜΜΕ. Όμως, δεν μπορώ να πω πότε θα είναι η δική μου θέση κενή! Μάλλον εξαρτάται από την υγεία μου. Θα συνεχίσω μέχρι να σταματήσω να έχω την ίδια ενέργεια που με συνόδευε σε όλη την καριέρα μου. Ο πατέρας μου δούλευε στα ναυπηγεία μέχρι τα 65 και έναν χρόνο αργότερα πέθανε. Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να δουλεύεις 45 χρόνια και μετά να πεις ότι ήλθε η ώρα για ξεκούραση. Πρέπει πάντα να παραμένεις ενεργός και σε καλή φόρμα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.