Ανανέωσε ο Λούκας

Με τη φανέλα της Λίβερπουλ θα αγωνίζεται και τα επόμενα χρόνια ο Λούκας όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη.

Με τη φανέλα της Λίβερπουλ θα αγωνίζεται και τα επόμενα χρόνια ο Λούκας όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη. Ο 24χρονος μέσος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστή η διάρκειά του. «Μιλούσαμε αρκετούς μήνες από τότε που ήρθε στην ομάδα. Ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανα όταν ήρθα ήταν να εξετάσουμε το συμβόλαιο και που βρίσκεται ο Λούκας. Ήξερα ότι έπρεπε να κάνουμε κάτι γρήγορα και γιατί δεν θα άντεχα να τον χάναμε», είπε μεταξύ άλλων στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Ντάμιεν Καμόλι.

Αποτελεί επιλογή του πρώην προπονητή, Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος έδωσε το «πράσινο φως» για την απόκτησή του από τη Γκρέμιο έναντι 5 εκατομμυρίων λιρών. Βέβαια, το ξεκίνημά του στην Αγγλία δεν ήταν και το ιδανικότερο καθώς είχε επικριθεί αρκετές φορές για την ασυνέπειά του. Ωστόσο, οι πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί φέτος έκαναν του υπευθύνους του συλλόγου να «τρίβουν» τα χέρια τους για την ύπαρξη ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή στις τάξεις της ομάδας.

Φέτος, αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας του Κένι Νταλγκλίς καθώς έχει συμμετάσχει σε 25 από τα 30 παιχνίδια ενώ έχει πάρει χρόνο συμμετοχής και με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας με το τελευταίο του παιχνίδι να είναι αυτό με τη Σκοτία την περασμένη Κυριακή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.