Η Μπάρτσα εκνευρίζει τον Φαν Πέρσι

Απογοητευμένος από τη συμπεριφορά των παικτών της Μπαρτσελόνα δήλωσε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι της Αρσεναλ, ενθυμούμενος τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Απογοητευμένος από τη συμπεριφορά των παικτών της Μπαρτσελόνα δήλωσε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι της Αρσεναλ, ενθυμούμενος τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
«Πραγματικά δεν καταλαβαίνω όλη αυτή τη φασαρία με το φάουλ που έκανα στον Μέσι. Ολοι θύμωσαν μαζί μου, αλλά εγώ τον αντιμετώπισα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζω άλλους αντιπάλους. Κανείς δεν θα είχε παραπονεθεί αν είχα κάνει φάουλ στον Μασεράνο», σχολίασε ο Ολλανδός διεθνής, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα της πατρίδας του «De Telegraaf».
 
«Στο μεταξύ, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα γκρινιάζουν για ό,τι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Εχω απογοητευτεί λίγο με όλο αυτό. Είναι κάτι που στην Αγγλία το κάνουν οι παίκτες της Τσέλσι. Η Μπαρτσελόνα παραμένει μία φανταστική ομάδα, αλλά πρέπει να σταματήσουν όλες αυτές οι διαμαρτυρίες και τα παράπονα. Εχει γίνει πραγματικά ενοχλητικό», πρόσθεσε ο Φαν Πέρσι, πριν καταλήξει στα. θετικά σχόλια.
 
«Σέβομαι πολύ την Μπαρτσελόνα και θεωρώ τις επιτυχίες της ανώτερες από εκείνες της εθνικής Ισπανίας. Ωστόσο, καμία ομάδα δεν είναι ανίκητη», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.