Αγγλία-Νταγκεστάν, όπως Παγκράτι-Κολιάτσου

Η ΚΠΡ συμφώνησε με την Ανζί για την πώληση του Κρίστοφερ Σάμπα, αντί του ποσού των 14,5 εκατομμυρίων ευρώ με τον Κονγκολέζο αμυντικό να επιστρέφει στο ρώσικο σύλλογο.

Η ΚΠΡ συμφώνησε με την Ανζί για την πώληση του Κρίστοφερ Σάμπα, αντί του ποσού των 14,5 εκατομμυρίων ευρώ με τον Κονγκολέζο αμυντικό να επιστρέφει στο ρώσικο σύλλογο.

Στα 14,5 εκατομμύρια ευρώ έκλεισε η συμφωνία πώλησης του 29χρονου αμυντικού, ο οποίος άφησε την ΚΠΡ για να παίξει για δεύτερη φορά στην Ανζί Μαχατσκαλά. Ο Σάμπα είχε βαρύ συμβόλαιο (120 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα) που δεν μπορούσε να το αντέξει ο αγγλικός σύλλογος, που θα παίζει τη νέα σεζόν στην Τσάμπιονσιπ, έχοντας ήδη αποδεσμεύσει για όμοιους λόγους τούς επιθετικούς Τζιμπρίλ Σισέ και Τζέι Μποθρόιντ.

Στις επόμενες ημέρες ο παίκτης θα ταξιδέψει στο Νταγκεστάν για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ανζί. Ο Σάμπα έκανε όνομα στην Μπλάκμπερν με την οποία αγωνίστηκε μία πενταετία ως το 2012. Στις 24 Φλεβάρη του έτους αυτού πήρε την πρώτη του μεταγραφή στην Ανζί από τους Ρόβερς, που έλαβαν 14,8 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Αφρικανός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών με το ρώσικο κλαμπ. Στις 13 Ιανουαρίου 2013 ο Χάρι Ρέντναπ πέτυχε το deal που ήθελε, δίνοντας 15 εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη, ώστε να τον φέρει στην ΚΠΡ. Ο ίδιος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 4,5 ετών ως τις 30 Ιουνίου 2017.

Ο υποβιβασμός, όμως, των Ρέιντζερς έφερε αυτήν την εξέλιξη, με την Ανζί να πληρώσει ξανά 14,5 εκατομμύρια ευρώ για τον Σάμπα, του οποίου του συμβόλαιο δεν έχει γίνει γνωστό σε λεφτά και διάρκεια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.