Έξω φρενών ο Φέργκιουσον

Έξαλλος ήταν ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον με το διαιτητή του ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι, Μάρτιν Άτκινσον.

Έξαλλος ήταν ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον με το διαιτητή του ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι, Μάρτιν Άτκινσον. Ο τεχνικός των “κόκκινων διαβόλων” τόνισε ότι η διαιτησία του διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

“Με συγχωρείτε, αλλά το πέναλτι ήταν πολύ αυστηρό! Παίξαμε πολύ καλά και δεν αξίζαμε να χάσουμε. Τρία χρόνια τώρα, στο ίδιο γήπεδο, γίνεται το ίδιο πράγμα! Η διαιτησία διαμορφώνει το αποτέλεσμα”, ήταν χαρακτηριστικά τα πρώτα λόγια του Σκωτσέζου τεχνικού, ο οποίος στη συνέχεια έβαλε στο στόχαστρό του τον σκόρερ του πρώτου γκολ των “μπλε”, Νταβίντ Λουίζ:

“Έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Ερνάντεζ, πριν πάρει την κίτρινη κάρτα και έκανε το ίδιο στον Ρούνεϊ, λίγα λεπτά πριν το πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ της Τσέλσι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνέχισε να βρίσκεται στο γήπεδο αυτός ο ποδοσφαιριστής! Οι ποδοσφαιριστές μου αγωνίστηκαν πολύ καλά, είδαν τον διαιτητή να “σφυρίζει” συνέχεια εις βάρος τους και δεν το άξιζαν αυτό. Εννοείται, ότι η Τσέλσι δεν είναι εκτός κούρσας του πρωταθλήματος, αν συνεχίσει να παίρνει τέτοια σφυρίγματα”!

Από την πλευρά του ο σκόρερ του “χρυσού” γκολ για την Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ, παραδέχθηκε πως δίκαι η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και τόνισε ότι πολύ δύσκολα μπορούν οι “μπλε” να διεκδικήσουν τον τίτλο: “Έχουμε ακόμη μεγάλη διαφορά να καλύψουμε, αλλά το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε στο παιχνίδι, ήταν να μπούμε στο γήπεδο και να νικήσουμε. Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται δικαιότατα στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε τη δική μας μάχη. Το αποδείξαμε άλλωστε στο ντέρμπι, με την εμφάνιση και τη νίκη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.