Νταλγκλίς: «Δίκαιη ισοπαλία»

Ευχαριστημένος από την «λευκή» ισοπαλία (0-0) απέναντι στην Σπάρτα Πράγας, εμφανίστηκε ο Κένι Νταλγκλίς.

Ευχαριστημένος από την «λευκή» ισοπαλία (0-0) απέναντι στην Σπάρτα Πράγας, εμφανίστηκε ο Κένι Νταλγκλίς. Ο τεχνικός της Λίβερπουλ υπογράμμισε πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, ενώ δεν έκρυψε την συγκίνησή του για την επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Νταλγκλίς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το πρώτο μου ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Λίβερπουλ ήταν φανταστικό. Μου ξύπνησε παλιές μνήμες. Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Θα θέλαμε να ήμασταν πιο επιθετικοί από ότι τελικά παρουσιαστήκαμε. Παίξαμε όμως το σύστημα που μπορούσαμε με τους παίκτες που είχαμε διαθέσιμους. Το παιχνίδι ήταν στην έδρα τους και ήθελαν έναν καλό αποτέλεσμα όμως δεν τα κατάφεραν. Οι περισσότερες ευκαιρίες τους ήταν από δικές μας λάθος πάσες. Ήταν δίκαιο το 0-0. Είμαστε ευχαριστημένοι».

Στην συνέχεια, ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας υπογράμμισε: «Είχαμε και άλλα θετικά από το ματς. Αγωνίστηκε καλά και ο Κυργιάκος και ο Γουίλσον και ο Ενγκόγκ. Το ίδιο και ο Τζο Κόουλ. Ήταν μια καλή εμπειρία για όλους τους παίκτες μας και κυρίως για τους νεότερους».

Τέλος, ο Νταλγκλίς τόνισε για τον τραυματισμό του Φάμπιο Αουρέλιο: «Τραυματίστηκε όμως μάλλον όχι πολύ σοβαρά. Το τελευταίο που θα θέλαμε σε αυτό το σημείο της σεζόν είναι ένας τραυματισμός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.