Σουάρες: «Ήρθε η ώρα να φύγω»

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ εξέφρασε ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος βρίσκεται σε επαφές με τη Ρεάλ.

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ εξέφρασε ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος βρίσκεται σε επαφές με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ουρουγουανός επιθετικός εμφανίστηκε δυσαρεστημένος με την έντονη κριτική που δέχεται από τον αγγλικό Τύπο, τονίζοντας πως δεν τον έκριναν για την ποδοσφαιρική του αξία, αλλά τα όλα τα υπόλοιπα.

Αρχικά, ο Σουάρες δήλωσε: «Είναι η σωστή στιγμή για να αλλάξω περιβάλλον, λόγω των όσων έχω περάσει στην Αγγλία, όπου δεν με έκριναν σαν παίκτη, αλλά βασιζόμενοι σε άλλα πράγματα. Είχα δύσκολες στιγμές, πολύ δύσκολες και τα πράγματα που έχουν ειπωθεί είναι ψέματα. Ο άνθρωπος έχει και όρια και η οικογένειά μου επίσης υποφέρει. Δεν έχει να κάνει με τη Λίβερπουλ, το αντίθετο, νιώθω άνετα στο σύλλογο, αλλά έχω μία κόρη και δεν θέλω να ακούω άσχημα πράγματα για τον πατέρα της. Δεν ξέρω πότε φεύγω και δεν ξέρω αν θα μείνω».

Στη συνέχεια, ο Ουρουγουανός επιθετικός συμπλήρωσε: «Η οικογένεια μου μετράει περισσότερο. Ο προπονητής και κάποιοι παίκτες ξέρουν ότι υπέφερα, μου συμπεριφέρθηκαν άσχημα και δεν νιώθω άνετα. Στην Αγγλία μιλούν για πολλά πράγματα και σε κάνουν να νιώθεις άβολα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.