Αρσάβιν: “Ευτυχώς, έχασε η Γιουνάιτεντ”

Ο Αντρέι Αρσάβιν παραδέχτηκε ότι η ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απάλυνε την απογοήτευση του ίδιου αλλά και των συμπαικτών του στην Άρσεναλ.

Ο Αντρέι Αρσάβιν παραδέχτηκε ότι η ήττα της πρωτοπόρου της Πρέμιερ Λιγκ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Γουλβς (1-2) απάλυνε την απογοήτευση του ίδιου και των συμπαικτών του στην Αρσεναλ για την ισοπαλία με τη Νιούκαστλ (4-4). Οι “κανονιέρηδες” είχαν προηγηθεί με 4-0, στο ματς που διεξήχθη στο “Σεντ Τζέιμς Παρκ” και θα παραμείνει στην ιστορία ως η μεγαλύτερη ανατροπή στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι ελπίδες τους για την κατάκτηση του φετινού τίτλου θα είχαν σχεδόν εκμηδενιστεί, αν δεν ερχόταν η ήττα της Γιουνάιτεντ μετά από 29 συνεχόμενες νίκες. “Ολοι είμαστε λυπημένοι. Ισως να γλυκαίνει λίγο την πίκρα μας η ήττα της Μάντσεστερ. Δεν έχουμε όμως ούτε το δικαίωμα, ούτε το περιθώριο να καταρρεύσουμε”, δήλωσε ο Αρσάβιν στην επίσημη ιστοσελίδα της Αρσεναλ.
“Αν θέλουμε νίκες, δεν πρέπει να κλαίμε, πρέπει να αναλύουμε τους λόγους αποτυχίας και να βγάζουμε τα σωστά συμπεράσματα. Πλέον, στόχος μας είναι το επόμενο ματς πρωταθλήματος”, συμπλήρωσε. 

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.