Ο Ραούλ της Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ νίκησε την Τσέλσι 1-0 στο "Στάμφορντ Μπριτζ" με γκολ του Ραούλ Μεϊρέλες και ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Η Λίβερπουλ νίκησε την Τσέλσι 1-0 στο “Στάμφορντ Μπριτζ” με γκολ του Ραούλ Μεϊρέλες και ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας. Ο Πορτογάλος άσος έκρινε το αποτέλεσμα του ντέρμπι, σκοράροντας στο 69′ μετά από πάσα του Τζέραρντ και λάθος της άμυνας των γηπεδούχων.

Η Λίβερπουλ έφτασε τους 38 βαθμούς και πέρασε στην 6η θέση του πίνακα, έχοντας δύσκολο έργο μπροστά της αν θέλει να στοχεύει ακόμη ψηλότερα. Η Τσέλσι από την άλλη, έχασε την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά της από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να μπει και πάλι στο “κόλπο” του τίτλου.

Πριν την έναρξη του ντέρμπι, πρωταγωνιστής ήταν ο Φερνάντο Τόρες, ο οποίος ξεκίνησε βασικός με την Τσέλσι και έκανε το ντεμπούτο του κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του. Ο Ισπανός φορ ήταν κινητικός, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά τον Ρέινα και αντικαταστάθηκε στο 66′ από τον Καλού.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ωστόσο, MVP χαρακτηρίζεται σε κάθε περίπτωση ο Ραούλ Μεϊρέλες. Ο Πορτογάλος οδήγησε τους “κόκκινους” σε μια μεγάλη νίκη, σκοράροντας για τέταρτη φορά στα τελευταία 5 παιχνίδια της ομάδας του, στα οποία η Λίβερπουλ έχει συγκεντρώσει 13 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν γενικότερα… ένα κλικ καλύτεροι από την αντίπαλό τους και θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί από το 33′, όταν ο Μάξι Ροντρίγκες από πλεονεκτική θέση σημάδεψε το δοκάρι του Τσεχ σε μια χαμένη ευκαιρία για… χάι λάιτ. Η Τσέλσι διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις σε ανατροπή του Ιβάνοβιτς από τον Τζόνσον.

ΤΣΕΛΣΙ (Αντσελότι): Τσεχ, Κόουλ, Τέρι, Μποσίνγκβα (73′ Νταβίντ Λουίς), Ιβάνοβιτς, Λάμπαρντ, Εσιέν, Όμπι Μίκελ (71′ Μαλουντά), Ντρογκμπά, Φερνάντο Τόρες (66′ Καλού), Ανελκά
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Νταλγκλίς): Πέπε Ρέινα, Κάραγκερ, Τζόνσον, Άγκερ, Σκρτελ, Κέλι, Ροντρίγκες (75′ Φάμπιο Αουρέλιο), Τζέραρντ, Ραούλ Μεϊρέλες (84′ Πόουλσεν), Λούκας, Κάιτ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.