Έπεσε στο “Μολινό”

Η ουραγός Γουλβς νίκησε 2-1 την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της "έσπασε" το αήττητο στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Η ουραγός Γουλβς νίκησε 2-1 την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της “έσπασε” το αήττητο στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος και οι “κόκκινοι διάβολοι” έμελλε να γνωρίσουν την πρώτη τους ήττα στη σεζόν στο “Μολινό”. Η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε, αλλά οι γηπεδούχοι τη “χτύπησαν” με ένα γνώριμό της “όπλο”, την ανατροπή.

Μόλις στο 3′ ο Νάνι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, που ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την αναμέτρηση. Στο 10′, όμως, ο Ελοκόμπι “απάντησε” άμεσα για τη Γουλβς, ισοφαρίζοντας σε 1-1, ενώ πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Ντόιλ διπλασίασε τα τέρματα των “λύκων” και τους έστειλε στην ανάπαυλα σαν… οδηγούς.

Ο “Φέργκι” έριξε στη “μάχη” τον Σκόουλς και τον Ερνάντες, αλλά η Γιουνάιτεντ δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι στο δεύτερο μέρος. Με νύχια και με δόντια, οι γηπεδούχοι κράτησαν την τεράστια νίκη, πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα και έδωσαν νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

Το μόνο θετικό του Σαββάτου για τους “κόκκινους διάβολους” είναι ότι η Άρσεναλ… κατάφερε να μη νικήσει και έμεινε στην ελεγχόμενη για την πρωτοπόρο απόσταση των 4 βαθμών.

ΓΟΥΛΒΣ  (ΜακΚάρθι): Χένεσι, Μπέρα, Ζουμπάρ, Στίρμαν, Ελοκόμπι, Ο’ Χάρα (59′ Φόλεϊ), Χένρι, Τζέρβις, Χάμιλ (64′ Γουόρντ), Μιλίγιας (89′ Έμπανκς Μπλέικ, Ντόιλ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. (Φέργκιουσον): Φαν Ντερ Σαρ, Βίντιτς, Εβρά, Έβανς (65′ Ερνάντες), Ράφαελ, Κάρικ (46′ Σκόουλς), Φλέτσερ, Γκιγκς, Νάνι, Ρούνεϊ, Μπερμπάτοφ (65′ Σμόλινγκ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.