Παρουσιάστηκαν για τίτλους (pics)

Έτοιμοι να βοηθήσουν τη Λίβερπουλ να φτάσει στην κατάκτηση τίτλων εμφανίστηκαν οι Λουίς Σουάρες και Άντι Κάρολ.

Έτοιμοι να βοηθήσουν τη Λίβερπουλ να φτάσει στην κατάκτηση τίτλων εμφανίστηκαν οι Λουίς Σουάρες και Άντι Κάρολ. Οι δυο ποδοσφαιριστές των «κόκκινων» παρουσιάστηκαν επισήμως από τον Κένι Νταλγκλίς και μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τους φιλάθλους της ομάδας, ενώ ο πρώην επιθετικός της Νιούκαστλ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Φερνάντο Τόρες.

Αρχικά, ο Σουάρες τόνισε: «Ήταν ένα ονειρικό ντεμπούτο. Η στιγμή που σκόραρα μπροστά στον κόσμο και ενώ είχα περάσει μόλις λίγα λεπτά πιο πριν στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή, ήταν μαγική. Ήταν όλα όπως τα φανταζόμουν. Όπως τα έβλεπα από την τηλεόραση στην Ολλανδία. Το αγγλικό πρωτάθλημα είναι ένα σκληρό δύσκολο πρωτάθλημα που δεν είναι καθόλου εύκολο να δημιουργήσεις ευκαιρίες και να σκοράρεις. Θα συνηθίσω όμως και θα προσαρμοστώ σε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Ελπίζω να πετύχω όσα γκολ έβαζα και στην Ολλανδία. Πρωταρχικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα είτε με γκολ είτε με την καλή μου απόδοση, γιατί η ομάδα είναι που μετράει και όχι τα ατομικά ρεκόρ».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Γνωρίζω το ποδοσφαιρικό στυλ του Άντι Κάρολ, καθώς τον έχω παρακολουθήσει από την τηλεόραση να αγωνίζεται. Είναι ένα τυπικό, ψηλό Νο9 και από εκείνους τους τύπους ποδοσφαιριστή που συνήθως συνεργάζομαι καλά. Η Λίβερπουλ θα είναι πάντα από τις ομάδες της πρώτης γραμμής στην Ευρώπη. Αρκεί απλά να κοιτάξεις τα τρόπαιά τους. Η ιστορία της ομάδας είναι γνωστή παντού. Το όνειρό μου ήταν να αγωνιστώ σε μία μεγάλη ομάδα στην Αγγλία και τώρα τα κατάφερα να έρθω στη Λίβερπουλ».

Από την πλευρά του, ο Άγγλος επιθετικός υπογράμμισε: «Ήταν μία φανταστική υποδοχή. Οι οπαδοί μας φέρθηκαν άψογα. Και την Δευτέρα που υπέγραψα ήταν επίσης όμορφα. Με περίμενα 100 οπαδοί έξω από τα γραφεία. Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου. Ξέρω ότι πέρασαν μόνο τρεις μέρες, όμως μου φέρονται όλοι φανταστικά. Προφανώς στόχος μας τώρα είναι να κερδίσουμε τίτλους. Όλοι στην ομάδα πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Και συμπλήρωσε: «Ο χρόνος θα το δείξει. Πετύχαινα γκολ στη Νιούκαστλ και αυτό θέλω να κάνω και εδώ. Θα δούμε. Ήταν πολλά τα λεφτά όμως θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να αποδείξω ότι δεν θα πάνε χαμένα».

Τέλος, ο νεαρός ποδοσφαιριστής τόνισε για την αποχώρηση του Τόρες: «Ο Τόρες ήταν ένας φανταστικός παίκτης, όμως εγώ κοιτάω τον εαυτό μου τώρα και πως θα παίξω καλά και θα βοηθήσω την ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.