Μπεχράμι: «Μην κρίνετε τους μετανάστες»

Ο Βαλόν Μπεχράμι αναφέρθηκε στο θέμα των μεταναστών της Συρίας, ζητώντας από τους Ευρωπαίους να μη κρίνουν αυστηρά τους συγκεκριμένους ανθρώπους.

Ο Βαλόν Μπεχράμι αναφέρθηκε στο θέμα των μεταναστών της Συρίας, ζητώντας από τους Ευρωπαίους να μη κρίνουν αυστηρά τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Ο Ελβετός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στη δική του ιστορία, όταν αναγκάστηκε να αποχωρήσει με την οικογένειά του από το Κόσσοβο για την Ελβετία. Επίσης, υπογράμμισε πως το ότι αγωνίστηκε στην εθνική ομάδα της Ελβετίας, ήταν μια απόφαση για να τιμήσει την αλληλεγγύη που του έδειξε η συγκεκριμένη χώρα.

Αρχικά, ο Μπεχράμι τόνισε στην εφημερίδα «Independent»: «Αν δεν έχεις βρεθεί σε αυτή την κατάσταση, το σκέφτεσαι ίσως για 20 δευτερόλεπτα, δεν σταματάς ώστε να βάλεις τον εαυτό σου βαθύτερα σε αυτή την κατάσταση. Εγώ καταλαβαίνω αυτούς τους ανθρώπους και την απελπισία τους. Μερικοί βιάζονται να κρίνουν».

Στη συνέχεια, τόνισε για τη δική του ιστορία: «Όλα ξεκίνησαν με μικροπροβλήματα ανάμεσα στο Κόσσοβο και τη Σερβία. Μια μέρα όμως οι γονείς μου αποφάσισαν πως εκεί δεν υπήρχε μέλλον και έπρεπε να φύγουμε. Οι πρώτοι τρεις μήνες ήταν πολύ δύσκολοι. Βλέπαμε με την αδερφή μου τους γονείς μου να κλαίνε, κλαίγαμε κι εμείς. Κάθε μέρα κλαίγαμε. Τα πράγματα δεν ήταν τόσο άσχημα όσο τώρα στη Συρία. Ελπίζω η Ευρώπη να ευαισθητοποιηθεί και κάνει ο,τι μπορεί για να βοηθήσει».

Τέλος, ο Μπεχράμι δήλωσε: «Η επιλογή μου να παίξω με την Εθνική Ελβετίας ήταν για μένα ένας τρόπος να δείξω την ευγνωμοσύνη μου για όσα μου έχει προσφέρει αυτή η χώρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.