Κάραγκερ: «Λάθος του Σουάρες, αλλά δεν είναι ο μόνος»

Ο Τζέιμι Κάραγκερ μέσω της στήλης του στη «Daily Mail» προσφέρει μία διαφορετική οπτική στο ζήτημα Σουάρες.

Ο Τζέιμι Κάραγκερ μέσω της στήλης του στη «Daily Mail» προσφέρει μία διαφορετική οπτική στο ζήτημα Σουάρες.

Ο Ουρουγουανός στράικερ αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης στην Αγγλία μετά την δαγκωνιά του στον Ιβάνοβιτς της Τσέλσι στο «Άνφιλντ» την περασμένη Κυριακή, με πολλούς να ζητούν την άμεση αποπομπή του από τους «ρεντ».

Ο έμπειρος αμυντικός της Λίβερπουλ, αν και συμφωνεί με τη βαριά τιμωρία του συμπαίκτη του, τονίζει ότι η ενέργειά του δεν είναι λόγος για να φύγει από την ομάδα, όπως δεν έφυγαν από τη Λίβερπουλ -ή άλλους αγγλικούς συλλόγους – παίκτες με παρόμοιες ή χειρότερες ενέργειες.

«Δεν προσπαθώ να υπερασπιστώ τον Σουάρες, που έκανε κάτι που περιμένουμε από παιδάκια του νηπιαγωγείου. Αλλά όλοι μιλούν σαν να πρέπει να διώξουμε το ”μαύρο πρόβατο” από την ομάδα, σαν ο Λουίς να είναι ο μόνος παίκτης στην ιστορία της Λίβερπουλ που έχει υποπέσει σε παράπτωμα. Το 2002 στο ”Χάιμπουρι” μου είχαν πετάξει ένα νόμισμα και το επέστρεψα στην εξέδρα. Ο Σούνες, αρχηγός της Λίβερπουλ το 1984 έσπασε το σαγόνι του Μοβίλα της Στεάουα στον ημιτελικό του Πρωταθλητριών του 1984, χτυπώντας τον εκτός φάσης. Ο Ρόμπι Φάουλερ πανηγύρισε ένα γκολ με την Έβερτον μιμούμενος χρήση κοκαΐνης, ο Γιαν Μέλμπι πήγε φυλακή το 1988 επειδή οδηγούσε μεθυσμένος. Ακόμα και ο Στίβεν Τζέραρντ δικάστηκε για επίθεση αν και αθωώθηκε», είπε ο Κάραγκερ και πρόσθεσε: «Δεν θυμάμαι να ζήτησε κανείς να φύγει ο Τόνι Άνταμς από την Άρσεναλ όταν μπήκε φυλακή επειδή οδηγούσε μεθυσμένος, ούτε όταν ο Καντονά χτύπησε οπαδό στο γήπεδο. Όλοι τους επέστρεψαν και κέρδισαν τίτλους με τις ομάδες τους. Αυτό που έκανε ο Σουάρες ήταν λάθος αλλά δεν πρέπει να φύγει. Προσωπικά προτιμώ κάποιος να με δαγκώσει παρά να μου τελειώσει την καριέρα με μία κλωτσιά. Από το να τον διώξουμε, καλύτερο είναι να τον βοηθήσουμε»!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.