Διαχείριση θυμού για Σουάρες

Πρόγραμμα με συνεδρίες διαχείρισης θυμού σε συνεργασία με ειδικό, πρότεινε η Ενωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (PFA) στον Λουίς Σουάρες.

Πρόγραμμα με συνεδρίες διαχείρισης θυμού σε συνεργασία με ειδικό, πρότεινε η Ενωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (PFA) στον Λουίς Σουάρες.
 
Η θεραπεία αυτή προτάθηκε στον Ουρουγουανό επιθετικό της Λίβερπουλ, μετά το επεισόδιο με το δάγκωμα του Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς στο ματς με την Τσέλσι.
 
Ο Σουάρες ζήτησε συγνώμη για την «αδικαιολόγητη συμπεριφορά» του στην αναμέτρηση του Ανφιλντ, που είχε ως αποτέλεσμα τη δαγκωματιά στο μπράτσο του Σέρβου αμυντικού.
 
Ο διαιτητής του αγώνα Κέβιν Φρεντ δεν είδε αυτό που συνέβη και το θέμα παραπέμφθηκε στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία προς διερεύνηση.
 
«Δεν υπάρχει αμφιβολία για την ποδοσφαιρική του ικανότητα, αλλά είναι απογοητευτική και ενοχλητική η συμπεριφορά του», ανέφερε ο εκπρόσωπος της PFA PFA Γκόρντον Τέιλορ.
 
«Εχουμε εκπαιδεύσει ειδικούς στη διαχείριση θυμού και μπορούμε να βοηθήσουμε τη Λίβερπουλ και τον παίκτη για να βελτιωθεί η κατάσταση», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.