Ρότζερς: «Όσο ψηλότερα γίνεται»

Να τερματίσει η Λίβερπουλ όσο ψηλότερα γίνεται στο εφετινό πρωτάθλημα είναι ο στόχος του Μπρένταν Ρότζερς, στις αγωνιστικές που απομένουν.

Να τερματίσει η Λίβερπουλ όσο ψηλότερα γίνεται στο εφετινό πρωτάθλημα είναι ο στόχος του Μπρένταν Ρότζερς, στις αγωνιστικές που απομένουν. Ο τεχνικός των «κόκκινων» παραδέχτηκε πως η ομάδα του δεν προλαβαίνει να μπει στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League, όμως φάνηκε να θέλει ένα καλό πλασάρισμα στο εφετινό πρωτάθλημα.

Ο Ουαλός τεχνικός δήλωσε για τους στόχους της ομάδας του, στο υπόλοιπο της εφετινής σεζόν: «Οι στόχοι μας δεν έχουν αλλάξει. Μπορεί να βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση, όμως ο τερματισμός μας όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην βαθμολογία είναι πολύ σημαντικός και κυρίως για την επόμενη χρονιά. Έχω τονίσει επανειλημμένως ότι εφόσον δεν κατακτήσαμε φέτος κάποιον τίτλο, αυτό πρέπει να γίνει οπωσδήποτε την επόμενη σεζόν. Με αυτό το σκεπτικό θα γίνει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της επόμενης περιόδου και είναι πολύ βασικό κατά την γνώμη μου να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην βαθμολογία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.