Μπορίνι: «Με δυσκόλεψαν οι τραυματισμοί»

Στους τραυματισμούς που είχε απέδωσε την κακή εφετινή του σεζόν ο Φάμπιο Μπορίνι, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον.

Στους τραυματισμούς που είχε απέδωσε την κακή εφετινή του σεζόν ο Φάμπιο Μπορίνι, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον. Ο Ιταλός επιθετικός της Λίβερπουλ υπογράμμισε πως τη νέα αγωνιστική περίοδο θα προσπαθήσει να βοηθήσει περισσότερο την ομάδα του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εφετινή πορεία των «κόκκινων». Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να επιστρέψει στην Ιταλία.

Αρχικά, ο Μπορίνι δήλωσε για τις εφετινές του εμφανίσεις: «Δυστυχώς η χρονιά μου ήταν δύσκολη, εξαιτίας των τραυματισμών μου. Ο πρώτος, αυτός στον αστράγαλο, με ταλαιπώρησε περισσότερο, αφού η εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκα, δεν πήγε καλά, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η επάνοδός μου. Στη συνέχεια ήρθε ο τραυματισμός στην ωμοπλάτη, ο οποίος, ευτυχώς είναι πιο ελαφρύς. Ελπίζω να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση σύντομα. Θέλω να προλάβω μερικά παιχνίδια, για να αποδείξω πως μπορώ να προσφέρω στην ομάδα».

Στην συνέχεια, ο Ιταλός επιθετικός αναφέρθηκε και στην πορεία της αγγλικής ομάδας: «Υπάρχουν μερικοί αγώνες, οι οποίοι μπορεί να αλλάξουν, κάπως, την εικόνα της ομάδας. Βρισκόμαστε σε μια μεταβατική χρονιά και θεωρώ πως δεν είναι τελείως αποτυχημένη. Έχει γίνει καλή δουλειά και έχουν μπει οι βάσεις για τη δημιουργία μιας πολύ καλής ομάδας».

Τέλος, ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να επιστρέψει στην Ιταλία: «Δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσω πίσω αυτό το καλοκαίρι. Θα παραμείνω σίγουρα στη Λίβερπουλ και την επόμενη χρονιά, με την ελπίδα να προσφέρω όσα δεν κατάφερα φέτος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.