Χωρίς τρένο μένουν οι θεατές του τελικού;

Η FA όρισε τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας στις 5.15 το απόγευμα, ώρα Αγγλίας, με το τελευταίο τρένο για το Μάντσεστερ ν΄ αναχωρεί στις 8.31 τοπική, κάτι που αγχώνει τους φιλάθλους των φιναλίστ Σίτι και Γουίγκαν!

Η FA όρισε τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας στις 5.15 το απόγευμα, ώρα Αγγλίας, με το τελευταίο τρένο για το Μάντσεστερ ν΄ αναχωρεί στις 8.31 τοπική, κάτι που αγχώνει τους φιλάθλους των φιναλίστ Σίτι και Γουίγκαν!

Για δεύτερη σερί χρονιά η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας όρισε τον τελικό του FA Cup στις 5.15 το απόγευμα ώρα Αγγλίας και όχι μεσημέρι. Όπως πέρυσι που η Τσέλσι κατέκτησε το τρόπαιο από τη Λίβερπουλ. Φέτος Μάντσεστερ Σίτι και Γουίγκαν αναμετρώνται στον τελικό, με τους «πολίτες» να ψάχνουν τη δεύτερη πρωτιά στη διοργάνωση τα τελευταία τρία χρόνια και τους «λάτικς» να μετέχουν σε τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Μάντσεστερ και Γουίγκαν απέχουν 27 χιλιόμετρα, οπότε οι φίλαθλοι των δύο φιναλίστ που θα βρεθούν στο «Ουέμπλεϊ» με όμοιο τρόπο θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο όπως κι έτσι θα επιστρέψουν. Ο πιο διαδεδομένος τρόπος μεταφοράς, πιο φθηνός κι εύκολος, είναι το τρένο.

Η ώρα του τελικού, όμως, αγχώνει τους φιλάθλους αμφοτέρων, μια και ο κίνδυνος να μην προλάβουν το τελευταίο τρένο για το Μάντσεστερ είναι σημαντικός! Ο τελικός της 11ης Μαΐου αρχίζει στις 5.15 το απόγευμα τοπική. Το τελευταίο δρομολόγιο από τον σταθμό Λόντον Ίστον αναχωρεί για Μάντσεστερ στις 8.31. Καλώς εχόντων των πραγμάτων το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί στις 7 τοπική ώρα, η κίνηση που θα υπάρχει, όμως, θα είναι μεγάλη και το περιθώριο ώρας που απομένει λιγοστό. Δεν συζητάμε τι μπορεί να γίνει αν το τελικός έχει παράταση ή πέναλτι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.