Έχασε από τα «παιδιά» του

Ο Νάιτζελ Άντκινς, στο δεύτερο παιχνίδι του στον πάγκο τη Ρέντινγκ, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς με την πρώην ομάδα του, Σαουθάμπτον, η οποία νίκησε με 2-0 στο «Μαντέσκι» κι έκανε τεράστιο βήμα παραμονής στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Νάιτζελ Άντκινς, στο δεύτερο παιχνίδι του στον πάγκο τη Ρέντινγκ, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς με την πρώην ομάδα του, Σαουθάμπτον, η οποία νίκησε με 2-0 στο «Μαντέσκι» κι έκανε τεράστιο βήμα παραμονής στην Πρέμιερ Λιγκ.

Το ματς είχε ιδιαιτερότητες, με τον νυν τεχνικό των «ρόγιαλς» ν΄ απομακρύνεται από τους «άγιους» στις 18 Ιανουαρίου. Η ομάδα που παρέταξε, για την 32η αγωνιστική, ο διάδοχός του Μαουρίτσιο Ποκετίνο ήταν ίδια κατά τα εννέα ενδέκατα με αυτήν που είχε κατεβάσει ο Άντκινς κόντρα στην Τσέλσι στο τελευταίο του ματς, πριν απολυθεί, στον πάγκο της Σαουθάμπτον!

Την ομάδα που ο ίδιος «έχτισε» δεν μπόρεσε να την κερδίσει, με αποτέλεσμα η Ρέντινγκ να «βυθίζεται» ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία της Πρέμιερσιπ μένοντας στους 23 βαθμούς. Η Σαουθάμπτον έφθασε τους 37, αντίθετα, και πλέον μπορεί να αισθάνεται άνετα αναφορικά με την παραμονή της στην κατηγορία.

Το ματς άρχισε καλύτερα για τη Ρέντινγκ, η οποία ήλεγχε το ρυθμό στο πρώτο 25λεπτο. Στο 20΄ μετά από σύγχυση στην περιοχή των φιλοξενούμενων ο Λε Φόντρε πλάσαρε άουτ από θέση τετ-α-τετ. Ένα λεπτό αργότερα ο Χούιβελντ ανατρέπει τον Ρόμπσον-Κανού χωρίς να δίνεται η παράβαση υπέρ των γηπεδούχων, ενώ το καλύτερο πεντάλεπτο της Ρέντινγκ έκλεισε με μία τεράστια ευκαιρία όταν την κεφαλιά του Μαριάπα την έδιωξε επάνω στη γραμμή ο Μπόρουτς.

Κερδισμένη του πρώτου μέρους ήταν η Σαουθάμπτον, που με κοντινό πλασέ του Τζέι Ροντρίγκες στο 35΄ προηγήθηκε, εκμεταλλευόμενη και λάθος έξοδο του γκολκίπερ Φεντερίτσι. Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος έγινε δημιουργός του δεύτερου, με τον Λαλάνα τελικά με πλασέ εντός περιοχής να διαμορφώνει το τελικό 0-2 μετά από ασίστ του Ροντρίγκες. Αυτή ήταν και η πρώτη εκτός έδρας νίκη της Σαουθάμπτον με τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο στον πάγκο της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.