Εύκολο 3-0 της Γουότφορντ κόντρα σε Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ για μια ακόμη φορά βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση, την πρώτη επί της σύντομης εποχής Κλοπ (τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη). Η Γουότφορντ παίζοντας ψυχωμένα και με τον Ιγκάλο να σημειώνει δυο γκολ νίκησε με το ευρύ 3-0 τους "κόκκινους", τους προσγείωσε στην πραγματικότητα (κάποια στιγμή έκαναν λόγο και για τίτλο) και άνοιξε για τα καλά το φάκελο των μεταγραφών.

Η Λίβερπουλ για μια ακόμη φορά βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση, την πρώτη επί της σύντομης εποχής Κλοπ (τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη). Η Γουότφορντ παίζοντας ψυχωμένα και με τον Ιγκάλο να σημειώνει δυο γκολ νίκησε με το ευρύ 3-0 τους “κόκκινους”, τους προσγείωσε στην πραγματικότητα (κάποια στιγμή έκαναν λόγο και για τίτλο) και άνοιξε για τα καλά το φάκελο των μεταγραφών.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τα πολλά λάθη που έκανε για ένα ακόμη παιχνίδι η αμυντική γραμμή και εν γένει η λειτουργία της ομάδας του μεγάλου λιμανιού. Στο πρώτο γκολ ήταν ο Μπογκντάν που του έφυγε η μπάλα από τα χέρια (δεν αγωνίστηκε ο Μινιολέ), στο δεύτερο ο Σκρτελ (τραυματίστηκε και αποχώρησε) που δεν κατάφερε να σταματήσει τον Ιγκάλο και στο τρίτο όλη η άμυνα (ανενόχλητος και πάλι ο Ιγκάλο). Η Γουότφορντ που συνεχίζει υπό τις οδηγίες του Κίκε Φλόρες την εντυπωσιακή της πορεία βρίσκεται στο -1 από την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η απογοητευτική παρέα του Κλοπ είναι ένατη και στο -5 από την έξοδο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Γερμανός προπονητής για μια ακόμη φορά επέλεξε να μην ξεκινήσει κάποιο δυνατό κορμί στην κορυφή της επίθεσης αφήνοντας εκτός βασικής ενδεκάδας Μπέντεκε και Οριγκί, με τους Λαλάνα, Φιρμίνο και Κουτίνιο να αποτελούν την τριπλέτα της γραμμής κρούσης. Αν λειτούργησε; Οχι. Απογοητευτική η συνύπαρξή τους. Λίγες εμπνεύσεις, κανένα αποτέλεσμα και ελάχιστοι συνδυασμοί. Από την άλλη πλευρά, ο Ντίνι με τον μεγάλο πρωταγωνιστή Ιγκάλο καραδοκούσαν και ήταν έτοιμοι να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία που τους παρουσιαζόταν. 

Το αποτέλεσμα
Γουότφορντ – Λίβερπουλ 3-0
1-0 (3) Εϊκ
2-0 (15) Ιγκάλο
3-0 (85) Ιγκάλο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.