Δυσαρεστημένη με την ισοπαλία η Γουότφορντ

Δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις της Γουότφορντ μετά την ισοπαλία με την Τσέλσι στο "Στάμφορντ Μπριτζ", όπως αποκάλυψε ο Κίκε Φλόρες.

Δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις της Γουότφορντ μετά την ισοπαλία με την Τσέλσι στο “Στάμφορντ Μπριτζ”, όπως αποκάλυψε ο Κίκε Φλόρες. Ο Ισπανός τεχνικός της αγγλικής ομάδας υπογράμμισε πως οι παίκτες του θεωρούν πως θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ συμπλήρωσε πως ο ίδιος έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την εικόνα της ομάδας του.

Αρχικά, ο Φλόρες τόνισε: “Η Τσέλσι είχε πραγματικά κίνητρο σήμερα, για να εντυπωσιάσουν τον Χίντινκ. Οι παίκτες του ήταν πολύ δυνατοί και επιθετικοί. Είμαι χαρούμενος με την εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε πολύ καλά και αμυνθήκαμε με καλά με την μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετικά. Εβαλαν τον Μίκελ και δημιούργησαν καλή ισορροπία σε άμυνα και επίθεση”.

Στη συνέχεια, ο Ισπανός τεχνικός συμπλήρωσε: “Ήταν δύσκολα για εμάς να πασάρουμε. Οπότε ήταν δύσκολο να σταματήσουμε τις επιθέσεις της Τσέλσι. Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Δεν είμαι έκπληκτος, όπως κι οι παίκτες. Μερικοί είναι μέχρι και θυμωμένοι με την ισοπαλία επειδή είχαμε ευκαιρίες. Μου αρέσει αυτό το πνεύμα αλλά τους είπε ότι η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα, επειδή η Τσέλσι έπαιξε καλά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.