Στάζει μέλι για τον Χολέμπας ο Φλόρες

Ο Κίκε Φλόρες αποθέωσε τον Χοσέ Χολέμπας σε ένα ακόμα εφετινό ματς της Γουότφορντ, υπογραμμίζοντας πως ο διεθνής μπακ δούλεψε σκληρά στην αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Κίκε Φλόρες αποθέωσε τον Χοσέ Χολέμπας σε ένα ακόμα εφετινό ματς της Γουότφορντ, υπογραμμίζοντας πως ο διεθνής μπακ δούλεψε σκληρά στην αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Ισπανός τεχνικός έμεινε ευχαριστημένος με την εμφάνιση του αριστερού μπακ της ομάδας του και φαίνεται πως πλέον τον υπολογίζει για το βασικό σχήμα της ομάδας του. Ο Χολέμπας είχε χάσει τη θέση του βασικού, μετά την έναρξη της σεζόν. Στο διάστημα που ακολούθησε δούλεψε σκληρά με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και πλέον βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Ο Κίκε Φλόρες τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με τους «πολίτες»: «Ο Χολέμπας έπαιξε πραγματικά καλά. Δούλεψε σκληρά για τρεις μήνες θέλοντας μία ευκαιρία στην ομάδα. Το πρόβλημα ήταν ο πως ο Ακέ έπαιζε καλά. Έτσι όλοι καταλάβαιναν γιατί ο Χολέμπας δεν αγωνιζόταν. Έχω δύο καλούς παίκτες για να αγωνιστούν. Ξέρουμε πως ο Χολέμπας ταιριάζει σε αυτή την ομάδα. Μπορεί να παίξει ως εξτρέμ. Άλλωστε στο ξεκίνημα της καριέρας του ήταν στράικερ».

Στη συνέχεια, ο Ισπανός συμπλήρωσε: «Είμαι χαρούμενος για αυτόν γιατί θέλω οι παίκτες μου να μου δείξουν πως μπορούν να παίξουν στην Γουότφορντ. Το μόνο πρόβλημα εδώ είναι πως το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Έτσι οι παίκτες εάν θέλουν να παίζουν οφείλουν να προπονούνται καλά και να με πείθουν πως αξίζουν να αγωνίζονται. Ακόμη όμως και αυτό αν συμβαίνει μπορεί να μην υπάρχει χώρος για την ενδεκάδα. Παρόλα αυτά μπορώ να τους χρησιμοποιήσω ανά πάσα στιγμή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.