Απόλυση Αντκινς, πρόσληψη Ποκετίνο

Το 2-2 της Σαουθάμπτον στο "Στάμφορντ Μπριτζ" κόντρα στην Τσέλσι δεν έσωσε το... κεφάλι του Νάιτζελ Αντκινς, ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου από τους "Αγίους". Η διοίκηση είχε αποφασίσει από πριν την απόλυση του Αντκινς και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ανακοίνωσε ήδη τον αντικαταστάτη του. Το όνομα αυτού, Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Το 2-2 της Σαουθάμπτον στο “Στάμφορντ Μπριτζ” κόντρα στην Τσέλσι δεν έσωσε το… κεφάλι του Νάιτζελ Αντκινς, ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου από τους “Αγίους”. Η διοίκηση είχε αποφασίσει από πριν την απόλυση του Αντκινς και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ανακοίνωσε ήδη τον αντικαταστάτη του. Το όνομα αυτού, Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Ο πρόεδρος της Σαουθάμπτον, Νίκολα Κορτέζε έκανε δηλώσεις για την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, τονίζοντας: “Πήραμε αυτή την απόφαση έχοντας στο μυαλό μας ένα μακρόπνοο πλάνο για το σύλλογο. Αναγνωρίζουμε τη δουλειά που έκανε ο Νάιτζελ τα τελευταία δυο χρόνια, αλλά αυτή τη στιγμή χρειαζόμασταν μια αλλαγή για να ικανοποιήσουμε την ανάγκη μας για αλλαγή πλεύσης της ομάδας. Ο Μαουρίτσιο είναι ένας αξιοσέβαστος προπονητής, γνωστός σε όλους για την εξαιρετική του τακτική και τον τρόπο που χειρίζεται το έμψυχο δυναμικό”.

Από την πλευρά του, ο νέος τεχνικός της Σαουθάμπτον είπε: “Αυτή είναι μια ευκαιρία που κάθε προπονητής θα ήθελε να είχε. Η Σαουθάμπρον είναι κλαμπ με μεγάλη κληρονομιά και ακόμα πιο λαμπρό μέλλον. Υπάρχει ένα ξεκάθαρο όραμα να φέρουμε το σύλλογο σε μια νεα εποχή επιτυχιών”, τόνισε ο πρώην τεχνικός της Εσπανιόλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.