Μανγκαλά: «Δεν με αγγίζει η κριτική»

Ανεπηρέαστος από τα αρνητικά σχόλια που άκουσε κατά τη διάρκεια της πρώτης του σεζόν στη Μάντσεστερ Σίτι παραμένει ο Ελιακίμ Μανγκαλά, δίνοντας παράλληλα την υπόσχεση ότι θα επιστρέψει δριμύτερος τη νέα χρονιά.

Ανεπηρέαστος από τα αρνητικά σχόλια που άκουσε κατά τη διάρκεια της πρώτης του σεζόν στη Μάντσεστερ Σίτι παραμένει ο Ελιακίμ Μανγκαλά, δίνοντας παράλληλα την υπόσχεση 

ότι θα επιστρέψει δριμύτερος τη νέα χρονιά.
 
«Ο κόσμος εστιάζει πάντα την προσοχή του στην τιμή της μεταγραφής», υποστήριξε σε συνέντευξή του στην «Equipe» ο Γάλλος διεθνής, αναφερόμενος στα 52 εκατ. ευρώ που δαπάνησε η Σίτι για να τον αποκτήσει.
 
«Δε νομίζω ότι πρέπει να το βλέπουμε αποκλειστικά οικονομικά, αλλά έτσι συμβαίνει και μπορώ να ζήσω με αυτό. Η σεζόν που πέρασε ήταν περίοδος προσαρμογής, ειδικά κατά τους πρώτους τρεις μήνες που δούλεψα στη φυσική κατάσταση. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι απαιτητική. Κοιτάζω τη γενική εικόνα και ο απολογισμός είναι θετικός», επέμεινε ο 24χρονος αμυντικός.
 
«Με συμπεριέλαβαν στη χειρότερη ενδεκάδα των πρωτοεμφανιζόμενων, αλλά προσπάθησα να αποστασιοποιηθώ. Σίγουρα είναι κάτι που πλήγωσε την υπερηφάνειά μου. Σε κανέναν δεν αρέσουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί. Δεν ανησυχώ όμως», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.