Δούλεψε για τη… Γιουνάιτεντ η Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι κόλλησε στο 0-0 με την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο, με αποτέλεσμα να κάνει το δώρο στη Γιουνάιτεντ που πλέον πάτησε κορυφή στην Αγγλία.

Η Μάντσεστερ Σίτι κόλλησε στο 0-0 με την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο, με αποτέλεσμα να κάνει το δώρο στη Γιουνάιτεντ που πλέον πάτησε κορυφή στην Αγγλία. Βέβαια σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, το συγκρότημα του Ρομπέρτο Μαντσίνι διατήρησε την κυριαρχία του και προσπάθησε να διασπάσει την διπλή και μερικές φορές τριπλή ζώνη άμυνας των γηπεδούχων.

Από την πλευρά της, η Γουέστ Χαμ διαμαρτύρεται για ένα γκολ που της ακυρώθηκε στο ξεκίνημα του ματς, όμως από κει και πέρα ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές πως το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να κρατήσει την ισοπαλία. Και τα κατάφερε.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Γουέστ Χαμ: Γιασκελάινεν, ΜακΚάρτνεϊ, Κόλινς (84′ Σπενς), Ριντς, Νομπλ, Νόλαν, Ντιαμέ (71′ Ο’ Νιλ), Τζάρβις, Μπεναγιούν, Κάρολ (77′ Κόουλ)

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Κ. Τουρέ, Κομπανί, Νάστασιτς, Μίλνερ, Γ. Τουρέ, Νασρί, (90′ Σινκλερ), Κλισί, Τέβες (84′ Γκαρσία), Τζέκο, Μπαλοτέλι (69′ Αγκουέρο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.