Χαμός με τον Εμβιλά στη Ντιναμό Μόσχας!

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες στη Ντιναμό Μόσχας, με τον Γιάν Εμβιλά να κατηγορεί άνθρωπο του συλλόγου για εκβιασμό και να καταστρέφει διαμέρισμα στο οποίο διέμενε στη Μόσχα!

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες στη Ντιναμό Μόσχας, με τον Γιάν Εμβιλά να κατηγορεί άνθρωπο του συλλόγου για εκβιασμό και να καταστρέφει διαμέρισμα στο οποίο διέμενε στη Μόσχα!

Ο 25χρονος Γάλλος μπακ που ανήκε στη Ρούμπιν Καζάν, είχε συμφωνήσει να μετακομίσει στη Ντιναμό και παρ’ όλο που δεν είχε υπογράψει ακόμα συμβόλαιο, διέμενε σε διαμέρισμα στα περίχωρα της Μόσχας.

Σύμφωνα με το ρωσικό site LifeNews, το σκάνδαλο ξέσπασε όταν ο Εμβιλά κατήγγειλλε τον υπεύθυνο ασφαλείας της Ντιναμό Πάβελ Κονοβάλοφ, ότι εκβίαζε τους ξένους παίκτες της ομάδας για να τους αποσπάσει χρηματικά ποσά υπό τη μορφή «προστίμων», ενώ ο διερμηνέας του Ιγκόρ Καρούς, κατηγόρησε τον Κονοβάλοφ για ξυλοδαρμό!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έπειτα από τη γνωστοποίηση του περιστατικού, ο Εμβιλά κοιμόταν στο διαμέρισμά του έχοντας ένα τσεκούρι δίπλα του, ενώ στη συνέχεια αναγκάστηκε να μείνει για μερικές μέρες στο σπίτι του συμπατριώτη του παίκτη της Ντιναμό Ουιλιάμ Βενκέρ!

Το …σίριαλ όμως δεν τελειώνει εδώ, καθώς την περασμένη Πέμπτη, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που νοίκιαζε ο Εμβιλά στη Μόσχα, σε μία επίσκεψή του εκεί βρήκε την πόρτα ορθάνοικτη, τα έπιπλα σκορπισμένα και κατεστραμένα, ενώ το πάτωμα ήταν γεμάτο με άδεια μπουκάλια και πλημμυρισμένο με νερό!

Ο ιδιοκτήτης κατήγγειλλε τον Εμβιλά για καταστροφές και απλήρωτα ενοίκια, ενώ ο παίκτης φέρεται ήδη να έχει επιστρέψει στη Γαλλία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.