Με ανατροπή η Άρσεναλ 3-1 τη Γουέστ Χαμ

Η Άρσεναλ πήρε σημαντική νίκη στο Άπτον Παρκ επί της Γουέστ Χαμ με 3-1 και κράτησε την επαφή της με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Άρσεναλ πήρε σημαντική νίκη στο Άπτον Παρκ επί της Γουέστ Χαμ με 3-1 και κράτησε την επαφή της με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας στην Πρέμιερ Λιγκ.
Η Γουέστ Χαμ, αήττητη στην έδρα της ως τώρα, κράτησε τις ισορροπίες στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με γκολ του Μοχάμεντ Ντιαμέ στο 21′. Μπήκε στην περιοχή από αριστερά, “άδειασε” τον Ράμσεϊ, και κεραυνοβόλησε τον Μανόνε.
Η Άρσεναλ ισοφάρισε στο 41′, με προβολή του Ολιβιέ Ζιρού, αφού ο Γάλλος συνδυάστηκε με τον Ποντόλσκι, και ο τελευταίςο σέντραρε από τα αριστερά.

Ο Βενγκέρ έβαλε στο 61′ τον Θίο Γουόλκοτ στη θέση του Τζερβίνιο και στο 77′ ο διεθνής Άγγλος εξτρέμ έδρασε. Από ωραία μπαλιά του Ζιρού, μπήκε στην περιοχή και πλάσσαρε τον Γιασκελάινεν, κάνοντας το 1-2.
Και στο 83′ ο Σάντι Καθόρλα με ένα υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή, βρήκε εκτός θέσης τον τερματοφύλακα και διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Η σύνθεση της Άρσεναλ: Μανόνε – Τζένκινσον, Μερτεσάκερ, Βερμάλεν, Γκιμπς (56′ λόγω τραυματισμού Αντρέ Σάντος) – Ράμσεϊ, Καθόρλα, Αρτέτα – Τζερβίνιο (61′ Γουόλκοτ), Ζιρού, Ποντόλσκι (85′ Κονσελνί).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.