Ντίνι: «Δεν πάει πουθενά ο Ιγκάλο»

Βέβαιος ότι ο Οντιον Ιγκάλο θα παραμείνει στη Γουότφορντ παρά τις φήμες περί αποχώρησής του τον Ιανουάριο, δήλωσε ο αρχηγός της αγγλικής ομάδας Τρόι Ντίνι.

Βέβαιος ότι ο Οντιον Ιγκάλο θα παραμείνει στη Γουότφορντ παρά τις φήμες περί αποχώρησής του τον Ιανουάριο, δήλωσε ο αρχηγός της αγγλικής ομάδας Τρόι Ντίνι.
 
Ο Νιγηριανός διεθνής έχει πετύχει 14 γκολ, εκ των οποίων έξι σε ισάριθμους συνεχόμενους αγώνες της φετινής Πρέμιερ Λιγκ και έχει βοηθήσει την ομάδα του να αναρριχηθεί στην όγδοη θέση.
 
«Ο Οντιον δεν θα φύγει τον Ιανουάριο. Αν κανείς δεν ήθελε τους παίκτες μας, αυτό δεν θα ήταν καθόλου καλό για μας. Οπότε, οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι μπορείτε να ενδιαφέρεστε για τους ποδσφαιριστές μας όσο θέλετε», επέμεινε ο Ντίνι.
 
«Εγώ ξέρω τους ιδιοκτήτες της ομάδας και είμαι σίγουρος ότι δεν θα επιτρέψουν να αποδυναμωθούμε. Αν δώσουμε τον καλύτερο επιθετικό μας, πώς θα μείνουμε στην κατηγορία; Η αξία του Οντιόν μπορεί να είναι 20 ή 25 εκατ. λίρες, αλλά αν μείνουμε στην Πρέμιερ Λιγκ, θα πάρουμε 200 εκατ. Απλά μαθηματικά, δεν θα τον πουλήσουν», πρόσθεσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.