Πλησιάζει στο Μάντσεστερ ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να έχει προχωρήσει αρκετά τις επαφές με τη Λάτσιο για την απόκτηση του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, κάτι που θα ανοίξει την πόρτα της εξόδου από το “Ολντ Τράφορντ” στον Πολ Πογκμπά.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να έχει προχωρήσει αρκετά τις επαφές με τη Λάτσιο για την απόκτηση του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, κάτι που θα ανοίξει την πόρτα της εξόδου από το “Ολντ Τράφορντ” στον Πολ Πογκμπά. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, η μετεγγραφή αναμένεται να κοστίσει στην αγγλική ομάδα περίπου 75 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Σέρβος παίκτης φέρεται από την πλευρά του να έχει συμφωνήσει σε όλα με τους “κόκκινους διαβόλους” και περιμένει να τελειώσουν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο ομάδων, ώστε να ταξιδέψει στην Αγγλία και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Την ίδια ώρα, οι Άγγλοι τονίζουν πως ενδεχόμενη απόκτηση του Μιλίνκοβιτς Σάβιτς θα δώσει την ευκαιρία στη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να προχωρήσει την πώληση του Πογκμπά στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η “Βασίλισσα” της Ευρώπης είναι ο πιθανότερος προορισμός για τον Γάλλο μέσο, καθώς αποτελεί την πρώτη επιλογή του Ζινεντίν Ζιντάν για τη μεσαία γραμμή της ομάδας του, ενώ και ο ίδιος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.