Με άνεση η Γιουνάιτεντ

Στο -2 από την κορυφή και τη συμπολίτισσά της, Σίτι, έμεινε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που νίκησε με 3-1 την Τότεναμ στο Λονδίνο.

Στο -2 από την κορυφή και τη συμπολίτισσά της, Σίτι, έμεινε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που νίκησε με 3-1 την Τότεναμ στο Λονδίνο. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έβγαλαν με τον καλύτερο τρόπο το πρόγραμμα-«φωτιά» των τελευταίων αγωνιστικών και έχουν μπροστά τους ένα σερί θεωρητικά εύκολων παιχνιδιών μέχρι το ντέρμπι τίτλου με τους «πολίτες».
 
Το ματς του «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Ρούνεϊ με κεφαλιά νίκησε τον Φρίντελ και έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Τα «σπιρούνια» είχαν δύο καλές ευκαιρίες για την ισοφάριση, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε δράση ο Γιανγκ, ο οποίος «καθάρισε» τη νίκη για τη Γιουνάιτεντ.
 
Στο 60′ ο διεθνής επιθετικός διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του μετά από ασίστ του Νάνι και στο 69′ με ένα υπέροχο σουτ, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το μόνο που κατάφερε η Τότεναμ ήταν να μειώσει στο 87′ με τον Ντεφόε, ο οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο σαν αλλαγή στο 80′.
 
ΤΟΤΕΝΑΜ: Φρίντελ, Καμπούλ, Κινγκ Ασού Εκότο, Γουόκερ, Λένον (84′ Ρόουζ), Μόντριτς, Λίβερμουρ, Σάντρο (80′ Κράνιτσαρ), Σαχά (80′ Ντεφόε), Αντεμπαγιόρ
 
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Ντε Χέα, Φέρντιναντ, Εβρά, Έβανς, Τζόουνς, Κάρικ, Γιανγκ, Σκόουλς (61′ Γκιγκς), Νάνι (79′ Παρκ), Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.