Απολύθηκε ο Βίλας Μπόας

Ούτε χρόνο δεν έβγαλε στον πάγκο της Τσέλσι το... κακέκτυπο του Ζοσέ Μουρίνιο, ο Αντρε Βίλας Μπόας.

Ούτε χρόνο δεν έβγαλε στον πάγκο της Τσέλσι το… κακέκτυπο του Ζοσέ Μουρίνιο, ο Αντρε Βίλας Μπόας. Η ήττα των Λονδρέζων από τη Γουέστ Μπρομ ήταν το αποκορύφωμα σε μια σειρά κακών αποτελεσμάτων και -κυρίως- κακών εμφανίσεων. Αλλωστε, μια ομάδα που στοιχίζει εκατοντάδες εκατομμύρια δεν επιτρέπεται να έχει μόλις τρεις νίκες σε 12 ματς στην Πρέμιερ Λιγκ. Αντικαταστάτης του ο Ρομπέτο ντι Ματέο.
 
Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς φαίνεται ότι έχει ρίξει λευκή πετσέτα στη φετινή χρονιά και αυτό αποδεικνύεται και από την τοποθέτηση του ντι Ματέο σε ρόλο πρώτου προπονητή. Βέβαια, ο Βίλας Μπόας κάθε άλλο παρά δυσαρεστημένος θα πρέπει να νιώθει με την αποζημίωση που θα λάβει, κάτι που είναι πασιφανές ότι επιδίωκε.
 
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι τα 16.000.000 ευρώ που δαπάνησε η Τσέλσι για να τον αποκτήσει από την Πόρτο ήταν ρεκόρ στην ιστορία του ποδοσφαίρου για μεταγραφή προπονητή!

Η επίδοση που άφησε πίσω του ο πρώην τεχνικός της Πόρτο δεν είναι άξια θαυμασμού. Η Τσέλσι υπό ων οδηγιών του νίκησε μόλις 19 παιχνίδια από τα 40 (έντεκα ισοπαλίες) χωρίς να καταφέρει να παίξει ποδόσφαιρο αξιώσεων.

Ο 41χρονος Ρομπέρτο Ντι Ματέο έκανε καλή καριέρα ως ποδοσφαιριστής με τα χρώματα της Τσέλσι από το 1996 μέχρι και το 2002, όταν και κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ως τεχνικός έχει κοουτσάρει τη ΜΚ Ντονς (2/7/2008-30/6/2009) και τη Γουέστ Μπρομ (30/6/2009-6/2/2011), την οποία οδήγησε στην απευθείας άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.
 
Με τη συγκεκριμένη ομάδα νίκησε 3-2 την Αρσεναλ και αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περσινή περίοδο, αλλά τον Φεβρουάριο του 2011 απολύθηκε μετά από ένα σερί κακών αποτελεσμάτων. Το καλοκαίρι του ’11 προσλήφθηκε στην Τσέλσι ως ασίσταντ μάνατζερ του Βίλας Μπόας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.