Πίντο: «Έκανε λάθος ο Βίλας Μπόας»

Ο πρόεδρος της Πόρτο, Χόρχε Πίντο, πιστεύει πως ο Αντρέ Βίλας Μπόας έκανε λάθος με τη φυγή του από τους «δράκους» με σκοπό να καθίσει στον πάγκο της Τσέλσι.

Ο πρόεδρος της Πόρτο, Χόρχε Πίντο, πιστεύει πως ο Αντρέ Βίλας Μπόας έκανε λάθος με τη φυγή του από τους «δράκους» με σκοπό να καθίσει στον πάγκο της Τσέλσι. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει και την καλύτερη παρουσία με τους «μπλε» και ήδη αρκετά ειδησεογραφικά μέσα αναφέρουν πως η διοίκηση της Τσέλσι ψάχνει για τον αντικαταστάτη του. Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι Άγγλοι βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και εκτός των θέσεων που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

«Ο Βίλας Μπόας έφυγε λόγω της μεγάλη προσφοράς της Τσέλσι (15 εκατ. ευρώ). Αυτός έφυγε σκεφτόμενος πως η Τσέλσι είναι μια σπουδαία ευκαιρία, αλλά εγώ πιστεύω πως έπραξε λάθος γιατί θα μπορούσε να είχε και άλλες προσφορές. Μπορεί να τα καταφέρει στην Τσέλσι αλλά το συμβόλαιό του είναι μόνο για ένα χρόνο. Του χρειάζεται χρόνος για να φτιάξει τη δική του ομάδα. Αλλά δεν πρόκειται να τον έχει, ενώ εκεί υπάρχουν και παίκτες που ανταλλάζουν μηνύματα με τον Μουρίνιο. Ο Αμπράμοβιτς το γνωρίζει αυτό», τόνισε ο Πίντο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.