Ο Σερ Άλεξ καλύπτει Ντε Χέα

Ο Άλεξ Φέργκιουσον στήριξε τον Ισπανό τερματοφύλακα, Ντε Χέα λέγοντας πως τα λάθη του δεν θα τα θυμάται κανείς σε λίγα χρόνια.

Ο Άλεξ Φέργκιουσον στήριξε τον Ισπανό τερματοφύλακα, Ντε Χέα λέγοντας πως τα λάθη του δεν θα τα θυμάται κανείς σε λίγα χρόνια. «Ο Ντε Χέα είναι ταλαντούχος. Έχει κάνει δύο ή τρία λάθη, αλλά σε δύο με τρία χρόνια δεν θα τα συζητάμε καθόλου, γιατί θα έχει ωριμάσει. Τότε θα δείξει τις ικανότητες του» δήλωσε ο Σκωτσέζος τεχνικός.

Για τον Φέργκιουσον δεν είναι καθόλου εύκολο να καλυφθεί το κενό που αφήνουν τερματοφύλακες, οπως οι Σμάιχελ και Φαν ντερ Σαρ. «Είναι πολύ δύσκολο όταν αντικαθιστάς τον Φαν Ντε Σαρ και τον Σμάιχελ. Αυτοί ίσως είναι δύο από τους καλύτερους τερματοφύλακες τα τελευταία 40 χρόνια στην Ευρώπη» είπε ο 70χρονος προπονητής.

Και κατέληξε επανερχόμενος στον Ντε Χέα: «Όταν αγωνίζεσαι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κάνεις ένα λάθος, προβάλλεται περισσότερο. Κάνει κάποια λάθη, αλλά θα τα λύσει από μόνος του, μέσω της ωριμότητας και της κατανόησης του αγγλικού ποδοσφαίρου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.