Νέα δεδομένα για Μπερμπάτοφ

Να κρατήσει τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στην Μάντσεστερ Γιουνάιντετ για ένα ακόμη χρόνο προτίθεται ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Να κρατήσει τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στην Μάντσεστερ Γιουνάιντετ για ένα ακόμη χρόνο προτίθεται ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο Βούλγαρος στράικερ έχει… αναπληρωματικό ρόλο στους «κόκκινους διαβόλους» και για το λόγο αυτό  πολλές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Παρ’όλα αυτά ο τεχνικός των Άγγλων ,με δηλώσεις του στα ειδησεογραφικά μέσα του Νησιού, ξεκαθάρισε πως υπολογίζει στον έμπειρο επιθετικό και θέλει να τον κρατήσει στη Γιουνάιντετ για μια σεζόν ακόμα.

«Ο Ντίμιταρ βρίσκεται ακόμα στις σκέψεις μου. Έχω διαβάσει κάποια πράγματα αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος για να τον αφήσω να φύγει. Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και θα του δώσουμε ακόμα μια χρονιά στην ομάδα. Σίγουρα η αγωνιστική παρουσία του Χαβιέρ Ερνάντες είναι καταπληκτική τα τελευταία χρόνια αλλά ο Μπερμπάτοφ παίζει σημαντικό ρόλο στην ομάδα και προπονείται συνεχώς», δήλωσε ο Σερ Άλεξ.

Και πρόσθεσε: «Αυτός δεν διαμαρτύρεται καθόλου και είναι πραγματικά ένας επαγγελματίας παίκτης και είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε εδώ. Την εποχή αυτή πρέπει να έχεις αρκετούς καλούς επιθετικούς στην ομάδα. Αν κοιτάξεις πίσω στο παρελθόν και συγκεκριμένα στο 1999, είχαμε τέσσερις σπουδαίους στράικερ. Όλοι τους είχαν από ένα συγκεκριμένο ρόλο όπως συμβαίνει και σήμερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.