Νιουκάστλ – Τότεναμ 2-2: Πέταξε βαθμούς (hls)

Η Τότεναμ προηγήθηκε (1-2), όμως δέχτηκε γκολ πέντε λεπτά πριν από το τέλος και έχασε έδαφος στη μάχη για την τετράδα και το Champions League.

Η Τότεναμ προηγήθηκε (1-2), όμως δέχτηκε γκολ πέντε λεπτά πριν από το τέλος και έχασε έδαφος στη μάχη για την τετράδα και το Champions League. Η Τότεναμ μετά το ”διπλό” στο Μπέρμιγχαμ κόντρα στην Άστον Βίλα (0-2), στραβοπάτησε στο βορρά κόντρα στη Νιουκάστλ και πέταξε δύο βαθμούς. Οι Λονδρέζοι έφτασαν τους 49 βαθμούς πιάνοντας τις Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ. Η Νιουκάστλ παρέμεινε στη 17η θέση (29β.) και συνεχίζει να παλεύει για να παραμείνει στη κατηγορία. 

Ο Ζοέλινγκτον σκόραρε μετά από τέσσερις μήνες και η Νιουκάστλ πήρε το προβάδισμα στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης (1-0) με το 2ο φετινό γκολ του Βραζιλιάνου επιθετικού. Η απάντηση της Τότεναμ ήταν άμεση και ο αρχισκόρερ των Λονδρέζων, Χάρι Κέιν, με δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά έκανε την ανατροπή. Ο Άγγλος επιθετικός ισοφάρισε στο 30ο λεπτό (1-1) και στο 34ο λεπτό (1-2) γύρισε το ματς και έφτασε τα 19 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Τότεναμ σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Χάρι Κέιν και πέντε λεπτά πριν από τη λήξη η αλλαγή του Μπρους, Τζο Γουίλοκ, δανεικός από την Άρσεναλ, σκόραρε 6 λεπτά λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 στο 85ο λεπτό.

8 αγωνιστικές απομένουν για το τέλος της σεζόν, επόμενη αποστολή για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο η αναμέτρηση στο Λονδίνο απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (11/4), ενώ για την ομάδα του Στιβ Μπρους το ταξίδι στο Τερφ Μουρ κόντρα στη Μπέρνλι (11/4).

Νιουκάστλ (Στιβ Μπρους): Ντουμπράβκα, Κραφτ (79′ Κραφτ), Λασέλ, Ντάμετ, Λόνγκσταφ, Σέλβι, Ρίτσι, Μέρφι (83′ Μανκίγιο), Αλμιρόν, Γκέιλ (71′ Σεντ Μαξιμέν), Ζοέλινγκτον

Τότεναμ (Ζοζέ Μουρίνιο): Λορίς, Σάντσες, Ρόντον, Ρεγκιλόν, Τανγκάνγκα, Χόιμπερ, Λο Σέλσο (88′ Μπέιλ), Λούκας (64′ Λαμέλα), Βινίσιους (46′ Σον), Κέιν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.