Τιάγκο Σίλβα: ”Αναλαμβάνω την ευθύνη” (pic)

Η Γουέστ Μπρομ πέτυχε πέντε γκολ μέσα στο Λονδίνο απέναντι στη Τσέλσι (2-5) και ο Τιάγκο Σίλβα ανέλαβε την ευθύνη εξαιτίας της αποβολής του.

Η Γουέστ Μπρομ πέτυχε πέντε γκολ μέσα στο Λονδίνο απέναντι στη Τσέλσι (2-5) και ο Τιάγκο Σίλβα ανέλαβε την ευθύνη εξαιτίας της αποβολής του. Ο Βραζιλιάνος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζήτησε δημόσια συγνώμη από τους φιλάθλους των Λονδρέζων

Η αποβολή του Τιάγκο Σίλβα στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα στο Στάμφορντ Μπριτζ με την ομάδα του Τούχελ να χάνει για πρώτη φορά με τον Γερμανό τεχνικό στο τιμόνι της από τις 27 Ιανουαρίου που ανέλαβε τους ”μπλε”.

«Τα μαθήματα πρέπει να μαθαίνονται από τις δύσκολες μέρες, έτσι ώστε η επόμενη ημέρα είναι η αφετηρία μίας νέας αρχής. Πιστεύω ότι δεν ήταν μία κίνηση για αποβολή, δεν έχω δει το βίντεο ακόμα, όμως ο διαιτητής πήρε την απόφαση και δεν μπορούμε να αλλάξουμε ό,τι συνέβη. Αναλαμβάνω την ευθύνη μου για την αποβολή που δυστυχώς επηρέασε άμεσα το αποτέλεσμα του αγώνα. Τώρα πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, επειδή την Τετάρτη έχουμε μία ακόμα μάχη. Πάμε Τσέλσι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.