Έρλινγκ Χάλαντ: Οι αστρονομικές του απολαβές στην Premier League

Ο Έρλινγκ Χάλαντ μπορεί το καλοκαίρι να γίνει ο υψηλότερος αμειβόμενος παίκτης στην ιστορία της Premier League.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ μπορεί το καλοκαίρι να γίνει ο υψηλότερος αμειβόμενος παίκτης στην ιστορία της Premier League. Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι εβδομαδιαίες απολαβές του θα αγγίζουν τις 700 χιλιάδες ευρώ! Ο 20χρονος επιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο οποίος έχει σημειώσει 39 γκολ σε 36 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν, βρίσκεται στο επίκεντρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, που μπορούν να ξοδέψουν ένα τεράστιο ποσό για την απόκτηση του.

Στην πραγματικότητα, λίγες ώρες πριν το παιχνίδι της ομάδα του με την Κολονία, στο τελευταίο του παιχνίδι στην Μπουντεσλίγκα, αναφέρθηκε ότι η Ρεάλ έχει ενημερωθεί ότι ο Χάλαντ θέλει να παίξει στους Μαδριλένους. Ένας άλλος σύλλογος που σύμφωνα με πληροφορίες ενδιαφέρεται να υπογράψει τον Νορβηγό είναι η πρωτοπόρος της Premier League, Μάντσεστερ Σίτι.

Η ομάδα τουΠεπ Γκουαρντιόλα, πιθανότατα θα ψάξει απεγνωσμένα για έναν νέο επιθετικό, μετά την επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου ότι ο Αργεντινός άσος θα φύγει στο τέλος της σεζόν. Σύμφωνα με τη «The Sun», η Σίτι θα πρέπει να πληρώσει στον Χάλαντ ένα αξιοσημείωτο ποσό 700.000 ευρώ την εβδομάδα, εάν θέλει να αποκτήσει τον πιο περιζήτητο επιθετικό στην Ευρώπη. Είναι σαφές ότι για να απολαμβάνει μία ομάδα τις υπηρεσίες του Χάλαντ πρέπει να «ματώσει» οικονομικά. Την περασμένη εβδομάδα αναφέρθηκε από το ESPN ότι η Ντόρτμουντ ζητάει 180 εκατομμύρια ευρώ για να δώσει αυτό το πολύτιμο περιουσιακό της στοιχείο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.