Ο αξέχαστος πανηγυρισμός του Ρόμπι Φάουλερ! (vid)

O πανηγυρισμός του Ρόμπι Φάουλερ σε ματς της Λίβερπουλ απέναντι στην Έβερτον, μνημονεύεται ακόμη, 22 χρόνια μετά από το αλησμόνητο εκείνο περιστατικό.

Έχουμε δει διάφορους περίεργους πανηγυρισμούς κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε όταν έπαιζε στη Λάτσιο είχε επιδείξει τα γεννητικά του όργανα, ο Αντεμπαγιόρ ως παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι σκόραρε απέναντι στην προηγούμενη ομάδα του την Άρσεναλ και έτρεξε όλο το γήπεδο για να πανηγυρίσει επιδεικτικά μπροστά στους οπαδούς των «κανονιέρηδων», αλλά ο τρόπος που επέλεξε να πανηγυρίσει ο Φάουλερ, δεν συγκρίνεται με κανέναν άλλον…

Στο μεγάλο ντέρμπι του «Merseyside» στο Άνφιλντ, στις 3 Απριλιόυ του 1999, η Έβερτον προηγήθηκε στο ξεκίνημα με γκολ του Ντακούρ, αλλά πριν συμπληρωθεί το πρώτο 15λεπτο, οι «κόκκινοι» κέρδισαν πέναλτι και την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρόμπι Φάουλερ. Τις προηγούμενες ημέρες οπαδοί της Έβερτον είχαν αφήσει υπονοούμενα ότι ο Άγγλος επιθετικός ήταν χρήστης ναρκωτικών και μάλιστα ακουστήκαν κα σχετικά συνθήματα στην κερκίδα, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο Φάουλερ ευστόχησε στο πέναλτι και μετά έκανε μία κίνηση που έμεινε στην ιστορία!  Έπεσε κάτω και προσποιήθηκε πως σνιφάρει κοκαΐνη από την τελική γραμμή του γηπέδου!

Την επόμενη ημέρα ο άσος της Λίβερπουλ, προσπάθησε να απολογηθεί για την στάση του αυτή: «Ως διεθνής παίκτης και δημόσιο πρόσωπο, έχω ευθύνη και καθήκον να ξεπεράσω αυτές τις κατηγορίες και δέχομαι ότι η συμπεριφορά μου ήταν εντελώς λανθασμένη. Ποτέ δεν θα έκανα τίποτα σκόπιμα για να υπονομεύσω το έργο που γίνεται για την καταπολέμηση των ναρκωτικών».

Τελικά ο Φάουλερ δεν γλύτωσε την τιμωρία. Η ποινή από την αγγλική Ομοσπονδία ήταν 32 χιλιάδες λίρες και αποκλεισμός τεσσάρων αγώνων, ενώ επίσης τον τιμώρησε και η Λίβερπουλ με πρόστιμο 60 χιλιάδων λιρών. Χρόνια αργότερα ο Βέλγος Τόμας Μενιέ ζήτησε από τους ακόλουθους του στο instagram, να μαντέψουν τον πανηγυρισμό ποιου παίκτη μιμείται και έκανε την ίδια κίνηση με τον παίκτη της Λίβερπουλ, ανεβάζοντας μάλιστα και σχετικό video! 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.