Λίβερπουλ: Ο Σακίρι αποθεώνει τον Κώστα Τσιμίκα

Ο Σερντάν Σακίρι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Τσιμίκα και τόνισε πως δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις της Λίβερπουλ.

Ο Σερντάν Σακίρι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Τσιμίκα και τόνισε πως δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις της Λίβερπουλ. Ο Ελβετός παίκτης αναφέρθηκε τόσο στην ποδοσφαιρική αξία του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, όσο και στον χαρακτήρα του.

Αρχικά, ο Σακίρι δήλωσε: “Είναι πολύ καλός. Πρώτα από όλα είναι ένας πολύ καλός χαρακτήρας και καλό παιδί. Είναι ένα χαρούμενο παιδί, κάθε μέρα χαμογελάει και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι καλός μου φίλος. Προσπαθώ να τον βοηθήσω, όποτε χρειάζεται βοήθεια. Έχει πλάκα. Προφανώς, δεν έχει παίξει σε πολλά παιχνίδια την εφετινή σεζόν, όμως έχουμε δει τις ικανότητές του στις προπονήσεις. Γυμνάζεται κάθε ημέρα στο γυμναστήριο, μετά από κάθε προπόνηση. Νομίζω πως θα ανταμειφθεί σύντομα για τη δουλειά του”.

Στη συνέχεια, ο Ελβετός μεσοεπιθετικός συμπλήρωσε: “Ελπίζω να βρει τον ρυθμό του όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και μπορεί να γίνει πολύ καλύτερος στο μέλλον, αν βελτιωθεί. Νομίζω πως θα καταφέρει να γίνει ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.