Ρόμπερτσον: “Η Λίβερπουλ μπορεί να σώσει την χρονιά”

Ο αριστερός μπακ της Λίβερπουλ, Άντι Ρόμπερτσον δήλωσε πως η ομάδα του προλαβαίνει άνετα να σώσει μια κακή σεζόν. 

Στην Premier League η χρονιά δεν κυλά καλά για την Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ. Την ώρα που γράφεται αυτό το κείμενο οι περσινοί πρωταθλητές είναι στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, στο -5 από την πρώτη τετράδα. 

Ο βασικός αριστερός μπακ των κόκκινων, Άντι Ρόμπερτσον πιστεύει ότι η χρονιά μπορεί να “σωθεί” και ας παραδέχεται ο Γιούργκεν Κλοπ ότι είναι δύσκολο μέσω πρωταθλήματος να πάρουν εισιτήριο οι κόκκινοι για το Champions League. 

“Πιστεύουμε ότι θα έπρεπε να είμαστε πιο ψηλά στην βαθμολογία. Απλά ήμασταν κακοί για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Θα δείξουμε όμως την παλιά Λίβερπουλ και στο τέλος μάλλον δεν θα είναι τόσο άσχημα τα πράγματα. Ξέρουμε ότι δεν έχουμε κάνει όσο καλή σεζόν περιμέναμε. Προλαβαίνουμε να το διορθώσουμε, όχι όσο θα θέλαμε αλλά, προλαβαίνουμε” δήλωσε ο Ρόμπερτσον.

Πολλές απουσίες, πολλά προβλήματα, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι και ο Ρόμπερτσον μίλησε και για αυτό το θέμα :

“Μου αρέσει που έχω περισσότερη ευθύνη στο γήπεδο. Πάντα είχα αλλά φέτος είναι περισσότερη με τις απουσίες των Φαν Ντάικ, Χέντερσον, Γκόμεζ και Ματίπ. Είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε σε πολλές διοργανώσεις οπότε αυτό που πρέπει να κάνουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην Αγγλία και να πάρουμε το Champions League. Δεν έχουμε σταθερότητα και αυτό πρέπει να βρούμε για να φτιάξουμε ένα σερί νικών και να μπούμε στην τετράδα” είπε ο Σκωτσέζος μπακ.

Στα 27 του ο Ρόμπερτσον είναι ο ironman της Λίβερπουλ φέτος καθώς έχει παίξει σε 39 από τα 42 ματς και μόνο μια φορά ήταν εκτός αποστολής για λόγους ξεκούρασης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.