Μπράιτον-Νιούκαστλ 3-0: Δεύτερη διαδοχική νίκη και … “άρωμα” παραμονής (hls)

Με ένα γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους κι αφού το δοκάρι τη γλίτωσε από την ισοφάριση στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου η Μπράιτον προχώρησε σ' επιβλητική νίκη

Ήταν να μην πάρει … μπρος η Μπράιτον, που μετά την εκτός έδρας νίκη στη Σαουθάμπτον, συνέχισε νικηφόρα και κόντρα στη Νιούκαστλ 3-0, αντίπαλο που επίσης μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη, επέβαλλαν εξ αρχής τον ρυθμό τους, ήταν αυτοί που κυριάρχησαν στο γήπεδο και το μόνο που τους έλειπε ήταν το … γκολ. Στο 43′ η Νιουκάστλ έχασε τον Τζεφ Χέντρικ με τραυματισμό στο γόνατο και λίγα λεπτά μετά, στις καθυστερήσεις ο Τροσάρντ μ’ εξαιρετική ενέργεια και δυνατό, διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής “άνοιξε” το σκορ. 

Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους ο Χέιντεν αναζωπύρωσε τις ελπίδες των “ασπρόμαυρων” όταν σε προσπάθειά του η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, ωστόσο όπως αποδείχθηκε δεν ήταν τίποτα περισσότερο παρά μια … αναλαμπή καθώς στο 51′ ο σκόρερ του πρώτου τέρματος έγινε δημιουργός, τροφοδότησε τον Γουέλμπεκ που σα … φόρο τιμής προς τον Τροσάρντ σημείωσε ένα πανομοιότυπο γκολ για το 2-0. 

Στο 68′ ο Μοπέϊ ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με την Μπράιτον πλέον ν’ απέχει έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.